Pagina's

vrijdag 4 maart 2011

My Garden (7)

Knoop 9 is intussen al gearriveerd. Dus de hoogste tijd om een update te geven. Ik loop wat achter, maar volgende week is het vakantie. Dan hoop ik weer in te lopen.


Dit is het 6e patroontje dat af is. Het is niet de juiste volgorde, maar ik had gewoon zin in een bijenkorf te borduren. Vandaar. Onder de korf komt nog een geappliceerde tafel. Een vogeltje wordt appliceerd en een bijtje als knoop. Maar ik wil de applicaties allemaal tegelijk doen. Dan kan ik nl. goed bekijken welke kleur ik waar wil gebruiken.

Op dit moment zit er dit in de ring


Het 7e deel van My Garden. Eigenlijk 8, maar ik maak het als zevende.
.

4 opmerkingen:

 1. nou meid, je bent al verder dan ik...ik heb pas 1 blok af!! Doe ook steeds veel te veel andere dingen.....
  wat een topdag had jij gister met al die post: en wat een leuke dingen allemaal. Die panels gaan het zeker goed doen met kerst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk werk deze quilt en mooi ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou brigitte, mooi, maar ik ben helemaal de draad kwijt:)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.