Pagina's

vrijdag 18 maart 2011

William en Kate gekte

Op 29 april a.s. zullen Prins William en Kate Middleton in het huwelijk treden. Sinds de bekendmaking hiervan is de gekte rond dit stel helemaal losgebroken. Allerlei souveniers en prullaria rondom dit huwlijk zijn te krijgen. Twee er van wil ik jullie laten zien. De eerste omdat er een grove fout gemaakt is. En de tweede omdat het wat met garen te maken heeft.

De eerste is een mok met de foto's van William en Kate. Althans...
... dat was de bedoeling. Volgens de foto's trouwt Kate met Harry, de broer van William. Een blunder eerste klas natuurlijk. Wil je dit collector's item, ga dan naar deze site.


De tweede is een boek met breipatronen van poppen. Deze poppen zijn de belangrijkste mensen bij dit huwelijk. Zo zien we William en Kate in hun verlovingskleding. Mét glas champagne natuurlijk om te toosten.

Uiteraard mag de koningin niet onbtreken. Koningin Elizabeth II natuurlijk. Ze heeft voor de gelegenheid een elegant blauw completje aangedaan.

Prins Harry, de broer van William, is zijn best man. Voor hem is een belangrijke taak op dit huwelijk. Dus hij is er ook bij. natuurlijk in uniform.

En omdat het een koninklijk huwelijk is, zijn de lakeien op hun best gekleed. Kijk maar naar dit voorbeeld.

Ik twijfel wel of de koningin haar corgi's mee zal nemen. In het boek zijn ze in ieder geval wél van de partij.

En als je alle poppen maakt, dan kan de traditionele balkonscene ook thuis nagespeeld worden. Een voorproefje ???


Het boek ziet er zó uit. De ouders van Kate zijn er natuurlijk ook bij. net als Prins Charles. Camilla lijkt de grote afwezige. Alhoewel William het erg goed met zijn stiefmoeder kan vinden. Misschien is ze toch als patroon opgenomen.


En omdat ik het erg geestig vindt, nog een laatste foto van het bruidspaar zelf.

.

9 opmerkingen:

 1. Wat een idee om hier een breiboek van te maken. Ik zie het al helemaal voor me. Wat zit jij te breien? O, ik zit koningin Elizabeth te breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahahhaha , Wat een giller!!! Nu een ding is zeker, er zullen er vele verkocht worden!!!
  Wat leuk die poppen! Ik vraag me af hoeveel mensen ze gaan maken.
  Hoe kom je op het idee!! nu ja laat dat maar aan de Engelse over!!
  Groetjes Joke en ene fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel grappig Bietje.
  Toch best mooie popjes om te maken.
  Wanneer begin je eraan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf, zou het paar er zelf ook één gekocht hebben en daarna vreselijk gelachen hebben?
  Het gebreide echtpaar is té gek!!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaa...hoe komen ze op het idee!? Ik weet nog precies dat ik op tv naar de bruiloft van Charles en Diana keek...zooo lang geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O dit is leuk. wel een super-blooper natuurlijk om de broer op de mok af te drukken ;-)) de poppen zijn prachtig en lijken in sommige gevallen (Queen) nog ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt typisch engels, beetje spitting image:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt geweldig, die gebreide poppen! Ook weer die echte Britse humor, hè?! Ik zie dit in Nederland nog niet zo snel gebeuren... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohw, wat een gave poppen, zeg! Krijg meteen zin om ook zo iets te fröbelen... WA met Maxima, mijn eigen man, Khadafi of haha, Geert Wilders!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.