Pagina's

dinsdag 1 maart 2011

Trieste dag

Ik heb lang zitten twijfelen of ik dit berichtje wel moet schrijven. Uiteindelijk besloten om het te doen. Gisteravond kwam DH thuis met het nieuws dat een voormalig collega-raadslid gestorven is. Hij was pas 44 jaar. Ruim een week geleden sprak ik hem nog, er was niets aan de hand.

Afgelopen zondag was hij nog spreekstalmeester bij de receptie van de jeugdprins. Iets wat hij met hart en ziel deed. En ook heel goed kon. Hij was naar huis gegaan en zou later nog terugkomen, maar hij kwam niet. Verschillende mensen sms-ten en belden hem waar hij bleef, geen reactie . . .


Gistermiddag bleek dat hij zondag al thuis aan een hartaanval overleden was. Veel te jong en veel te vroeg. Ik ga hem vreselijk missen en met mij vele anderen, een compleet dorp gaat hem missen.

Hij was namelijk niet alleen raadslid, maar ook commandant van de brandweer, voormalig kroegbaas van maar liefst 2 kroegen, prins carnaval een paar jaar terug, betrokken ij de jeugdcarnaval, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ik denk dat er in ons dorp heel weinig mensen waren die hem niet kenden en waardeerden. Mijn gedachten gaan uit naar zijn ouders en verdere familie en vrienden.

Vandaar trieste dag.
.

9 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies. Mooie herinnering zullen straks het verdriet vervangen, maar nu nog even niet. Dikke knufz....Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och Bietje wat een trieste mededeling en idd was de man veel te jong om nu al van z'n familie heen te gaan.
  Mijn medeleven gaat naar hen en al degenen die hem dierbaar waren.
  Sterkte !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve brigitte, veel sterkte met dit verlies, het is moeilijk om de juiste woorden te schrijven maar we denken aan jullie:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jullie en het hele dorp heel veel sterkte. Het doet pijn iemand die zo in het leven staat, zo vroeg te verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,

  Amai meid, ik word er stil van en 44j, dat is toch geen leeftijd om al te gaan hé en dan nog zo een actieve mens...ik wens jullie allemaal heel veel sterkte !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toeval; ook ik ben raadslid geweest en heb hetzelfde meegemaakt met een oud collega-raadslid. Wat een enorme schok was dat, met veel impact op de gehele gemeenschap. Later is er een jaarlijks jeugdvoetbaltoernooi naar hem vernoemd; dat was heel troostend voor de familie.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. onvoorstelbaar, zo'n jong iemand! Vreselijk!
  Sterkte voor allen die hem moeten missen!
  En het gebeurt altijd bij een ander, maar hebben we niet allemaal de angst dat het ons ook kan overkomen????.......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik wil je condoleren met het verlies van zo'n actief mens. 44 jr. is inderdaad erg jong, maar naar leeftijden vraagt de dood niet. Soms gaat het iemands deur voorbij en haalt iedereen diep adem, maar de volgende treft het. Sterkte met het verlies.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.