Pagina's

zaterdag 5 maart 2011

Hartenswap

Het is geen geheim dat ik aan de hartenswap van Katrien heb meegedaan. Door de drukke tijd duurde het een tijdje voor mijn hart klaar was. Maar ik ben er dan ook echt trots op. Stiekem wilde ik het eigenlijk niet wegsturen. Het was jammer om er afstand van te doen. Zelfs DH stelde voor om een ander te maken en deze te houden. Wel een teken dat het mooi geworden was.
En ja, het is leuk om iets moois af te geven. Grote kans dat de ontvangster het dan ook leuk vindt. Dit is was Jet uit Heerhugowaard ontvangen heeft.Een geborduurd hart. Deze keer niet in het standaard zwart of rood, maar in diepblauw. Met blauwe spikkeltjesstof aan de achterkant. Het kleine hartje is uiteraard wél rood gemaakt. En door dat kleine rood accentje kreeg het hele hart een rood lintje. Hopenlijk is ze er ook blij mee. Jet heeft geen blog, althans ik heb die niet kunnen vinden. (intussen weet ik haar blog wel, die is nl. hier)


Kris van byKris was mijn hartenmaakster. Ze had zich spontaan al eerder bekendgemaakt. En ik was zo brutaal om te vragen om een hartje te maken dat ik zelf waarschijnlijk nooit zou maken. En ze was zo lief om dat te doen. Kijk eens was ze maakte. Een hart van legertentenstof (scrabble woord).Een lekker stoer hart. En inderdaad, zelf zou ik het niet maken, maar ik ben er heel erg blij mee. Het is zo leuk, zo´n stoer hart. De stof is zo stevig dat ik me afvraag hoe ze de naald er door heen gekregen heeft.
Kris heeft er wel wat schattige accenten in rood aangebracht. Zoals een pracht kantje aan de achterkant.Zien jullie ook dat het stoere legertentenstof wel degelijk kapot kan. Heeft ze gewoon laten zitten en een beetje gestopt, zodat het nóg stoerder uit ziet. Wat een oog voor detail.
Aan de voorkant heeft ze een geruite ´b´ geappliceerd, mijn initiaal. Het hartje heeft al een plekje in mijn hartenkrans gekregen.Een grote krans hangt aan de schouw boven de haard. Daarin verzamel ik alle hartjes die ik tegenkom of krijg. En die van Kris heeft intussen een prominente plek dat kunnen jullie je wel voorstellen. Kris nogmaals hartelijk dank. Katrien hartelijk dank voor het organiseren. Het was erg leuk om mee te doen. Jet veel plezier met je hart. En ik 'zie' jullie allemaal wel weer terug op je blog.

.

14 opmerkingen:

 1. Bietje , Je vroeg om een uniek hartje , dat kreeg je blijkbaar. Veel plezier er mee en nog een fijne dag verder ! Groetjes uit Brugge Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Prachtige hartjes hebben jullie beide dames gemaakt, zo totaal anders en toch mooi op zichzelf hé!

  Ook je borduurtje hieronder is schattige ség!

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hart heb je gemaakt. heel origineel met dat ene rode hartje. En een heel ander hart wat je gekregen hebt,maar zeker ook heel origineel en leuk verwerkt. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verschil in harten kom je tegen. Ieder op hun manier mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Brigitte,
  Je vroeg naar de beestjes op mijn harten, nou ddie zijn gemaakt van hele kleine kraaltjes en de harten zelf waren van vilt.
  Ik moest lachen toen ik de foto die je gemaakt had van je eigen hart.
  Je had hem opgehangen en ik heb in mijn voortuin een lantaarnpaal staan met precies dezelfde bogen.
  Het leuk wel of je bij mij in de voortuin geweest was.
  Groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wauw! Wat word ik blij van jou! Wat een mooie complimenten krijg ik van je! Dankjewel!!!! Lief!!!!
  Het is altijd best spannend om iets voor iemand anders te maken en dan moet diegene het ook maar leuk vinden! Ik ben erg blij dat jij blij bent! hihi!
  Je tovert een glimlach op mijn gezicht vandaag! Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stoer hart hoor!! Jij hebt ook een mooie gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Brigitte, wat een leuke harten, wil ze wel opnemen in ons assortiment ! Beide een dikke 10 ! Superleuk & Stoer, greetz Lejo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé je kreeg wel een uniek hart hoor,heel gedurfd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel mooi hart dat jij maakte, maar dat van haar is echt uniek, snap best dat je daar blij mee bent! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Birgitte,

  Dankjewel voor je leuke reactie op mijn blog. Ik vind het hart dat jij hebt gemaakt ook prachtig. Ben zelf ook dol op borduren (en vogeltjes) en heb zelfs nog even getwijfeld of ik een hart zou borduren of toch met stof en vilt aan de slag zou gaan zoals ik uiteindelijk heb gedaan. Heb jij het borduurpatroon zelf bedacht? Het is echt erg leuk!

  Hartelijke groeten,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het zijn twee hele verschillende harten maar alle twee mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schitterend hart heb je geborduurd! Ik kan me voorstellen, dat je het ook graag zelf wilde houden. Des te mooier om het dan toch weg te geven.
  En dat stoere hart is wel iets heel anders, maar ook heel mooi, zeker als je zoiets zelf nooit zal maken. Het zal mooi staan tussen alle andere harten in je krans.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.