Pagina's

maandag 21 mei 2012

Koffie

Laatst liet ik een lekker bakje koffie zien met wat lekkers er bij. Blijkbaar was de foto niet erg duidelijk want ik kreeg de vraag of de koffie soms bovenin het glas zweefde. Dus probeer ik vandaag maar eens wat duidelijkere foto's te laten zien.


Kijk hier zie je het nieuwe apparaat. Lekker in fel rood, fleurt de hele keuken op. We hebben er toen maar meteen een nieuwe waterkoker bij genomen. De oude was bijna versleten. Hij sprong vaker weer aan als we hem net uitgezet hadden. Het staat nu erg sjiek in onze keuken.
Onder het koffie apparaat zie je het glas staan. De donkere rond om het hoge glas is van rubber. Dan kun je het glas goed vasthouden zonder je vingers te verbranden.
Wacht een andere foto laat het beter zien.


Hier zie je ook duidelijk de zwarte rubberen rand. Net er onder piept de licht buine koffier er uit. En onderin zit melk. In het glas zit namelijk Latte Machiato Vanille. Superlekker. Normaal drink ik geen koffie met melk, maar dit vind ik zalig. Het is nog niet door elkaar geroerd, daarom zie je de laagjes zo goed. En vanwege die laagjes drinken we deze koffie ook uit een glas en niet uit een mok..

5 opmerkingen:

 1. Dolce Gusto. Hebben wij ook. Ik drink geen koffie, maar ice coffee vind ik lekker (ook van Dolce Gusto dus) en de kinderen houden vooral van Latte Machiato Caramel. Heb je dat ook al eens geprobeerd? Groetjes, Ellen uit Zwitserland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk koffie apparaat, en nee houdt ook niet van melk! maar wie weet!vind ik dit wel lekker'
  Fijne maandag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er goed uit, veel plezier met je koffie apparaat. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij hebben sinds kort ook een DG, heerlijk!!!!! Geniet ervan......

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.