Pagina's

zondag 20 mei 2012

SAL Maryse

Gisteravond heb ik het volgende deel van de SAL van Maryse afgemaakt. Kijk zo ziet die er uit.


De foto is was wazig, maar het schattige springt er wel uit. Ik moet nog wel de blokje in de bovenrand maken. Maar ik heb lang getwijfeld of ik die rand wel zou maken. Ik had me namelijk verteld bij het afmeten van de stof. Het is eigenlijk iets te smal en daarom had ik bedacht om de blokjes rand weg te laten.


Het onderste gedeelte van de lap heb ik omgeslagen, die is wél groot genoeg. Maar de zijkanten...
Toen ik het patroon van de hoekdelen zag, vond ik dat zo schattig dat ik ben gaan tellen en het kan net. Maar dan ook net. Dus borduur ik de rand ook.
Op deze foto is meteen te zien dat ik blok 4 nog niet helemaal af heb. Ik had de juiste kleur niet in huis, heb met flink verteld en moet terug borduren. En er is ook een flink stuk roze, wat ik eigenlijk geen mooie kleur vind. Ook dat haal ik de komende tijd wel in.


Fijne en zonnige zondag nog.
.

6 opmerkingen:

 1. Hij wordt heel mooi. Maryse heeft prachtige patronen, ik heb er ook een paar liggen en ben er zelfs nog aan één bezig. Die moet ik binnenkort maar weer eens oppakken en afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi borduurwerk is dit!
  Kun je niet aan de zijkanten een stukje aannaaien,zodat je stof genoeg hebt om het straks op te spannen? Dat zie je immers niet als je het inlijst.
  Succes met de rest en veel borduur plezier.
  fijne zondag.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi werkje,geweldig,net schilderijtje,groet irena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig borduurwerk wordt het.....heel mooi.........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig ik ben niet de enige die achter uit moet werken en wat een mooi borduurwerk wordt het! Veel plezier met de steekjes,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi borduurwerk hioor!!!


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.