Pagina's

dinsdag 8 mei 2012

SAL Maryse

De SAL van Maryse vordert al lekker, het is echt een schatje. Ik zal jullie vandaag laten zien wat de volgende delen waren. Intussen is deel 5 al gearriveerd, maar zoals je dadelijk kunt zien, heb ik deel 4 nog niet helemaal af.


Deel 2, let op de schattige schaapjes. Daar wordt een mens toch gelukkig van, nietwaar? Deze schaapjes vond ik een feest om te maken. De vlakvulling doet me erg denken aan patchwork. Vandaar dat country-gevoel natuurlijk.


Deel 3. Natuurlijk hoort er ook een echte farmer in deze country. Hij is juist de plantjes in de moestuin water aan het geven. De sla staat er al goed op en de zonnebloemen (mijn favorieten) laten ook hun pracht al zien.


Tot slot een overzichtsfoto. Je kunt goed zien dat ik deel 4 nog niet helemaal af heb. Wel de boerin. (Leuk om te maken). Ze is bezig in haar bloementuintje, waar de mooie bloemen al weeldig bloeien.

Inmiddels is deel 5 ook al uit. Dat wordt de uiterste linkerbovenhoek. Als ik het goed begrijp gaat Maryse ook alle seizoenen in het patroon verwerken. Maar het lentedeel was nog niet af. Dus week ze uit naar de uiterste rand. Wordt vervolgd zou ik zeggen.

Volgens mij zou je nog mee kunnen doen aan de SAL. Maryse rekent €10 voor de hele SAL. Ze stuurt je dan de patronen als PDF per mail toe. En dat doet ze keurig. De patronen zijn goed leesbaar, met DMC-garen en natuurlijk prachtig..

3 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er ontzettend leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je schiet al aardig op Birgitte, wat ziet het er leuk en fris uit. complimenten. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ontzettend leuk en inderdaad de quilterige elementen erin; top!!

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.