Pagina's

woensdag 29 september 2010

Zonnebloemen

Al vaker heb ik verteld dat zonnebloemen mijn favoriete bloemen zijn. Misschien kennen jullie de blog van Grittli ook. Zij maakt glaskralen en glassieraden. Een tijdje terug had ze een zonnenbloemensieraad gemaakt voor iemand en dat liet ze zien. Nou die wilde ik ook wel. Ik heb contact gezocht met haar en dit heeft ze me gestuurd.
Ik heb de ketting er vanaf gehaald zodat de foto wat duidelijker werd. Is het niet geweldig! De kleuren zijn precies goed. Let ook eens op de dotjes op de groene kraaltjes, en op de dotjes op de zonnebloem.
Zelfs de blaadjes hebben nerven. Wacht, ik zal het eens beter fotograferen. Kijk door het tegenlicht zie je nerfjes in de blaadjes goed. Ik ben erg onder de indruk van haar vakmansschap, sorry vakvrouwschap. Je kunt je voorstellen dat ik heel blij ben met deze ketting. Ik ga hem bij speciale gelegenheden dragen. Zoals a.s. vrijdag, maar daar zal ik later over schrijven.
.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Birgitte, wat een mooie zonnebloem, je bent verwend. nog even over je sal, zijn echt de kleuren van het seizoen, je begint al op te schieten. complimenten.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie zonnebloem, glas ik zeker mooi. Ik denk dat je dit sieraad morgen wel zult dragen!!!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige hanger. Zal wel heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige zonnebloemhanger voor jou, Birgitte!
  Ik kijk al uit naar vrijdag, ik ben benieuwd!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk dat je zo'n sieraad ontdekt en dan zelf ook kunt bestellen. je SAL gaat lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.