Pagina's

zaterdag 6 maart 2010

Interview

Vanmorgen was dus het interview. Gisteren heb ik nog heel stoer tegen DH verteld dat ik ABSOLUUT niet zenuwachtig was. Maar net voor de uitzending, toen ik in de wacht stond, begon het wel te kriebelen. Het liep erg lekker, ik kon prima mijn verhaal kwijt. Later heb ik het teruggehoord. Normaal vind ik mijn stem zo raar als ik het zelf hoor. Maar nu ben ik verkouden en mijn stem klonk eigenlijk best goed. En ook de eerste reacties van familie en vrienden waren positief. Dus ik ben tevreden.

Op zelfmaak-gebied is er weinig te melden. De stofjes die afgelopen zaterdag nog prominent op tafel lagen, liggen er nog. Ongeknipt welteverstaan. Ik ben druk bezig om profielwerkstukken en andere verslagen van mijn leerlingen na te kijken. De patronen van LiB ga ik nog kopieren, maar ik heb nog steeds geen idee welke stofjes en kleuren ik wil gebruiken. Tips zijn nog altijd welkom.
Het volgende patroon van BOM Under the Sea is geprint, maar moet nog op stof getekend worden. Dit alles ligt rustig op betere tijden te wachten.

Dus heb ik me als eerste aangemeld als volger op de nieuwe blog van haar. Ze is een winkeltje gestart en heeft een give-away. Dan krijg ik misschien toch nog iets nieuws en zelfgemaakts (door een ander) in huis. Mijn takkenboomvaas kan wel wat nieuws gebruiken. Nu hanger er de vilten bloemen in die ik rond kerst kocht. Op die manier is toch het voorjaar al aan het komen.

1 opmerking:

  1. Soms is het gewoon zo druk dat het lijkt alsof je alleen maar snel-snel moet........
    Wens je een paar rustige dagen toe!

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.