Pagina's

vrijdag 26 maart 2010

BOM Under the Sea, update 5

Van de week realiseerde ik me ineens dat er bijna weer een nieuwe maand begint. En ik heb het 3e deel van de BOM Under the Sea nog niet geborduurd. Zelfs nog niet getekend !!! Door een berichtje op haar blog werd ik er aan herinnerd. Dus snel tekenen en borduren. Gisteravond bleek dat er nu een nieuwe kleur nodig is, die ik niet op voorraad had. Dus vanmorgen voor ik naar mijn werk ging, heb ik deze snel bijgehaald en nu zijn Sam & Sally klaar. De french knots in de zeesterren heb ik niet in de donkere kleur van het patroon gemaakt, maar in de zalmkleur van de sterren zelf. Vond ik persoonlijk mooier.

This week I realized that soon a new month begins. And I did not stitched part 3 of de BOM Under the Sea yet. It's not even drawed !!! Her blog reminds me of this BOM. So I drawed and stitched part 3 this week. Yesterday evening I saw that I need a new colour that wasn't in my stock. This morning I buyed it in the local store and now Sam & Sally are finished. I didn't stitch the french knots in Sam & Sally in the dark colour of the pattern, but in the salmon colour of themselves. Personally I liked this more.

Samen met Josephine en haar aanbidder zien ze er schattig uit. Het was al aan het schemeren, de foto is dus niet helemaal helder geworden.

Together wit Josephine and her admirer they look adorable. It was already getting darker, so the picture is not that clear, my excuses.

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige dingen maak jij! Mijn klosjes maak ik van 4 driehoeken zonder bovenste punt (aan de korte zijden van de 3-hoek) en een vierkantje in het midden. Ik naai eerst die driehoeken aan het 4-kantje en naai dan de lange stukken van de 3-hoeken aan elkaar. Maar er zijn heel wat methoden, heb ik gemerkt. Voor mij werkt dit het best en het snelst. Een avondje 'tv-kijken' en ik heb er zo weer een stuk of 6 tot 8 af. Gaat bijna vanzelf. Succes met het weerstaan van het klosvirus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, gelukkig! Daar zijn ze!
  Ik was al een beetje bang dat ik straks in mijn eentje met een volle vissekom zou zitten... ;o)
  En ja, al bijna weer een nieuwe maand! Joepie! Ik ben wel benieuwd wat we nu mogen gaan maken.

  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.