Pagina's

donderdag 27 januari 2011

BOM Fin de Siècle

Afgelopen week zag ik ij de zusjes hier en daar een prachtig lok voorijkomen. Eerst he ik lang naar hun lokken gekeken en toen ook op de site van de weshop. Ik was meteen flieft, helemaal en compleet. Zo mooi, van vorm, ontwerp en kleur. Die wilde ik ook maken. Dus esteld en een dag of wat later kon ik al starten.  De foto's zijn wat gelig, omdat ze met kunstlicht gemaakt zijn. Sorry.Het mooie van deze BOM is dat de stoffen al half voorgesneden zijn. Qua voorereiding dus relatief weinig werk. En alhoewel ik geen ervaren naaister/patchworkster/quilster en, en ik meteen egonnen. Een van de komende dagen zal ik jullie "The making of Bietjes eerste lok" laten zien. Want uiteraard he ik het eerste lok veel gefotografeerd.


Zondag was de aftrap voor dit lok. Maandag he ik er aan gewerkt, en dinsdag en nu is het klaar. Alle tijd naast mijn aan ging er aan op, ik kon het niet wegleggen. En kijk eens hoe het geworden is? Daar wordt je toch helemaal en compleet flieft op, nietwaar?DH hoeft niet jaloers te worden. Hij is helemaal van mijn flieftheid op de hoogte. Ieder stukje dat ik aan een ander stukje gezet he, moest hij natuurlijk meteen en uitgereid van mij ewonderen. Een van de volgende dagen komt er hier een "Making of", dus ' stay tuned'.
.

6 opmerkingen:

 1. Kijk uit dat dit geen verslaving gaat worden;-)
  Het is een mooi blok.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als complete quiltleek kan ik alleen maar zeggen: prachtig blok! succes met de bom en de fliefdheid. lieve groet, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zie ik eindelijk een heus quiltblok voorbij komen
  ontzettend leuk Bietje, en de kleuren zijn helemaal perfekt.het quiltvirus heeft nu definief toegeslagen.groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blok! Geen wonder dat je er helemaal *flieft* op bent geworden! :)
  Heel veel plezier (en DH af en toe extra verwennen??..... ;) .....)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, quilts van Ikorni zijn slecht te weerstaan, he!
  ze zijn zo leuk en jouw eerste blok is super geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een prachtig blok geworden. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.