Pagina's

donderdag 20 januari 2011

Grannies

Ik was laatst in de handwerkzaak, heel gevaarlijk, er blijft nl. meestal wel wat aan mijn vingers plakken. Dus ook nu. Schattige paarse, roze en wit garen. Toen ik de winkel uitliep wist ik nog niet wat ik er mee ging doen, wel dat ik waarschijnlijk te weinig gekocht had.
Ik ben er grannys mee aan het haken. Ze kleuren prachtig, maar ik had geen zin in de zoveelste deken. Al na 2 grannies wist ik dat ik er een vest van wil maken. Ik zag laatst onze nationale knuffelboerin, Yvon Jaspers, op de tv met een lang vest van grannies. (althans dat dacht ik, maar ik kan geen enkele foto er van vinden). En dat wilde ik ook. Uiteraard heb ik daar geen patroon van, maar ik wil het zo op de bonnefooi maken. Ik heb de patroondelen van een lang vest uit een krant geknipt. En ik haak net zo lang grannies tot het een beetje past. Misschien lukt het, misschien niet. Ik houd jullie op de hoogte.
Oh, ja, nog het laatste deel van mijn adres voor de verjaarskaartgive-away:


(foto is weggehaald)

 
is de naam van de straat.

6 opmerkingen:

 1. Altijd gevaarlijk om een handwerkwinkel binne te gaan. Je grannies zien heel mooi uit, ben heel beneiuwd naar het vest. Helaas kan ik niet haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat worden de mooiste vesten, gewoon uit eigen inspiratie! Als ik je verjaardagskaart-give-away open dan krijg ik de startpagina van blogger.com?, of is dat juist de bedoeling?
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goeiemorgen brigitte,
  mijn grannies liggen voorlopig even op zolder, omdat ik niet weet wat ik ermee moet, maar zo'n vest lijkt me wel leuk, dus als je klaar bent, wil je het patroon dan eens publiceren? voor het laatste deel van je adres sluit ik me bij antje uit urkel aan.
  lieve groet, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor het terugkijken naar het patroon en vastzetten van het beeld om goed te kunnen kijken, kun je misschien 'uitzending gemist' opzoeken!!!
  het zijn wel heeeele mooie kleurtjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,

  Oh die kleuren zijn mooi , ben zeer benieuwd naar uw vest nu!!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O Bietje , dit zijn inderdaad prachtige kleuren en zp mooi bij elkaar passend.

  fijn weekend .. :)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.