Pagina's

maandag 17 januari 2011

Tijd voor een Give-away

Ik houd van feestjes, maar heb de laatste tijd wat feestjes overgeslagen. Zo was het op 23 december precies één jaar geleden dat ik mijn eerste berichtje op mijn blog schreef. Intussen is dit mijn 271e berichtje. En, sinds ik een teller installeerde, hebben meer dan 26.000 mensen mijn blog bekeken. Op 9 augustus afgelopen jaar kreeg is de meeste bezoekers, 250 mensen bekeken mijn berichtje van die dag. Waarom dat zo spannend was, weet ik niet. Het ging over mijn flowertjes.
Veel van de bezoekers plaatsten ook een reactie, wel 1.094 reacties in totaal. Geweldig vind ik dat. Ik houd van feedback, positieve en ook opbouwende negatieve feedback.


Dus is het tijd voor een give-away. Ik ga dit koppelen aan nóg een feestje, mijn verjaardag. Op 15 februari wordt ik weer een dagje (en jaartje) ouder. Wat moet je nou doen voor deze give-away? Heel simpel, zorgen dat ik een zelfgemaakte verjaardagskaartje krijg van je. Een paar dagen ná mijn verjaardag trek ik de winnaar. Voor die winnaar heb ik een boek klaar liggen. En waarschijnlijk verdwijnen nog wat dingetjes in dat pakje.

Waar moet je het naar toe sturen. Wel naar mijn woonadres, maar dat wil ik hier niet op mijn blog zetten. En ik wil ook van te voren niet weten hoeveel kaartjes er gestuurd worden. Dus heb ik het volgende bedacht. In de komende berichtjes zet ik iedere keer een stukje van mijn adres er bij. Zo sprokkel je in een paar dagen tijd mijn hele adres bij elkaar. En tóch staat het niet op internet in zijn geheel.

En als jullie allemaal op 15 februari op mijn blog reageren, dan weet ik of alle kaartjes inmiddels aangekomen zijn. Als je er nog vragen zijn, dan hoor ik dat wel.

En omdat een logje zonder foto ook maar zo kaal is, zet ik een paar van mijn favoriete Loesjes hier neer.

Fijne dag nog.

.

4 opmerkingen:

 1. hé wat een leuke actie brigitte! dat je maar veel zelfgemaakte kaarten mag krijgen voor je verjaardag. lieve groet, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ben heel benieuwd hoeveel kaartjes je gaat krijgen.

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuk idee!

  Het dorp weet ik in ieder geval al, zeker na die foto's van een paar berichtjes terug, toen wist ik t zeker ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee, zo ben je meteen verzekerd van een vrolijk huis op je verjaardag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.