Pagina's

zaterdag 29 januari 2011

En zó ziet het er nu uit...

Dank jullie wel voor alle lieve reacties op mijn eersteb lok. Riet, ik heb er inderdaad een hobby bij en ben helemaal verkocht. Hexjes vond ik leuk, maar dit is leuker. Dus er zal nog wel het een en ander volgen.

Vandaag is het gelukkig weer dag geworden, zodat er prima licht is om te fotograferen. Het blok van gisteren ziet er nou veel beter uit op de foto. Kijk maar.


Is het niet geweldig geworden? Ik ben er helemaal verliefd op. Toen het klaar was, heb ik minutenlang het zitten bewonderen. Die kleuren en het feit dat ik dat ZELF gemaakt heb. Geweldig.


Close-upje van een hoek. Komt mooi uit he? Ik moet jullie bekennen dat dit het allereerste patchwork blok is dat ik ooit gemaakt heb. En ik ben me een partij trots. Uiteraard heb ik de laatste tijd ijverig lapjes gespaard, en voor mezelf wat geprutst en zo. Maar dat durfde ik niet op mijn blog te laten zien. En dat durf ik nog steeds niet.  Maar dit is prachtig in elkaar gekomen, of niet


Close-upje van het middenstuk. Lang niet alle hoekjes zitten even recht tegen elkaar. Lang niet alles komt goed uit. Maar dat geeft niet, nu is duidelijk te zien dat het handwerk is.

Oke, ik stop met die zelfverheerlijking, nu is het jullie tijd om mijn allereerste blok te bewonderen (of niet).
.

8 opmerkingen:

 1. Hallo Birgitte,

  wauw, dit is mooi geworden ség!! Zo knap in elkaar gestoken !

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal superdelux prachtig! veel plezier met de volgende blokjes, ik kijk er al naar uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zeker prachtig geworden, je kunt met recht trots zijn op jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh prachtig!! En voor een eerste blok echt super! Je bent een natuurtalent. Ik moet me vreselijk inhouden om niet ook me op te geven voor de BOM. Het is zo mooi.Maar ik ben sterk en heb nog zat werk!Ik krijg vast spijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig. Leuk dat je helemaal verkocht bent. We zien dus vast meer hele mooie dingen voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is zeker prachtig geworden!! Ik snap ook helemaal dat je er helemaal verliefd op bent!!!
  Dat is wat quilten doet met ons....... :))
  Geniet ze hoor!!! Heel belangrijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het blok ziet er ontzettend mooi en super netjes uit. wat fijn dat alles zo goed gelukt is. ben benieuwd naar je volgende blok.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé Birgit,wat is je blok mooi geworden en dat voor je eerste blok!! Je bent een natuurtalent,dat zie je meteen!!
  Heel veel plezier met de volgende blokken...;-)

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.