Pagina's

vrijdag 21 januari 2011

My Garden (5)

Het is lang, te lang geleden dat ik iets van My Garden heb laten zien. Ik ben nog niet helemaal bij, maar het schiet lekker op. Op een paar blogs heb ik de volgende twee knoopjes al gezien, een bijenkorf en een gieter. Zelf heb ik tot en met knoop 6 alles binnen. Geniet ook maar even van deze prachtige patroontjes en knoopjes.


Op de steel van de kruiwagen moet nog een vogel geappliceerd worden. Ik denk dat ik de applicaties allemaal tegelijk doe op het einde.


Op de onaffe paal komt een vogelhuisknoopje. Het valt me op dat de kleurtjes wat doffer zijn dan in het echt. En toch was er voldoende licht om te fotograferen. Jammer.


In het grote lege vlak wordt de pot waarin de flowertjes staan nog geappliceerd. De dichte flowertjes waren overigens een flink karwei om te maken. En het resultaat is nog niet helemaal naar mijn zin.


Deze wordt heel schattig. Het slingertje links is de vlucht van een schattige vlindertje dat als knoopje er nog op komt. De voelsprietjes zijn al te zien. Er komt ook een grote vogel (applicatie). De pootjes staan er al.


Dit is dus het 'work in progress'. Het waterbakje staat er al, de pootjes van de vogel op de rand ook. De bloemen en de rand moeten nog.


De laatste heb ik al getekend. Dit worden twee potten met bloemen. De potten worden weer geappliceerd.
Zo, jullie zijn weer bij wat My Garden betreft.


.

6 opmerkingen:

 1. wat een schattige werkjes. zo te zien wel hel erg arbeidsintensief! veel plezier met het appliceren. lieve groet en tot...riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent aardig opgeschoten Birgitte, nog even appliqueren en ze zijn klaar. zien er leuk uit.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de tekeningen zó mooi. Geweldig ontwerp, zo puur! Prachtig. Knufzz..Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha, wat leuk wordt het!!! ik kom er maar niet aan toe en het roept me: die twee knopen van afgelopen week waren ook weer zo leuk!!
  succes,he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er goed uit zeg. Hard gewerkt.
  Nu begint het toch op te schieten.
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.