Pagina's

maandag 6 juni 2011

berichtje voor Tilly, Elizabeth/bussy bessy en Susie

De prolemen bij logger zijn ook hier in het zuiden aangekomen. Ik kan op veel blogs niet meer reageren. Ik wordt gevraagd om in te loggen. Dat doe ik keurig, maar dan herkent hij me niet en wordt ik toch als een anonieme lezer neergezet. En kan ik niet reageren. Als ik een mailadres weet, reageer ik via de mail. Maar dat kan niet bij iedereen. Dus vandaag een aantal meldingen of antwoorden voor een aantal lezers.

Hallo Tilly, hopenlijk lees je mijn blog goed genoeg. Dus hier speciaal voor jou een berichtje.    
"Ik houd me aanbevolen voor de breipatronen. Dus als je ze weer gevonden hebt, laat het dan maar weten. Ik wil ze graag hebben, want ik moet nog behoorlijk wat blokken maken om er een echte deken van de kunnen maken."

Hallo Elizabeth, ook bij jou kan ik niet reageren, zelfde reden.
"Jij kent mijn hartenkrans niet zeker? Aan een krans hang ik alle hartjes die ik tegen kom in ons huis. Ik zal er eens over schrijven.
Ken je deze site:
http://xszemkozt.blogspot.com/2011/05/by-request.html.
Er staan legio hartjes op. De derde vind ik zelf heel mooi, vooral die roosjes."


Hallo Susie, zo'n grote veiligheidsspeld heb ik niet. Maar ik geloof dat mijn moeder er wel een heeft liggen. Maar met mijn haaknaald gaat het prima hoor. Dank je wel voor het meedenken.

Aanvulling:
Intussen hoorde ik van Peetje dat je wel kunt reageren, maar dan moet het vakje "ingelogd blijven" uitgeschakeld worden. En dat lukte. Dankjewel Peetje voor de tip.

7 opmerkingen:

 1. Hartstikke bedankt voor de link, Brigitte! Dat zijn zeker mooie hartjes..., zou er zo aan willen beginnen, maar moet vandaag weer gaan werken!
  Over het meebreideken: er komen nog wel meer dan 25 blokken hoor, ik denk wel 50...
  Ik zal je nog wat extra patronen doormailen, dan kun je lekker doorgaan!

  Groetjes, Elizabeth

  PS ik kon een week geleden ook niet reageren op blogjes, maar ga nu via google chrome i.p.v. internet explorer, werkt veel beter en veel sneller!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Birgitte, ik ga naar de patronen zoeken, laat je weten of het gelukt is. ps je meloenen blogje vond ik erg leuk.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Birgitte, heb even gekeken maar,......... deken was van 2008 en computer die ik had is gecrasht,dus alle patronen weg. Heb toendertijd alle patronen gebruikt van de Wolhemel, genaamd de Groninger meebreideken, volgens mij heeft nog iemand gereageerd op je blogje, misschien heeft die nog alle patronen voor je, sorry dat ik je niet kan helpen.groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. is sittard zijn de problemen weer opgelost, dus hopelijk bij jullie ook weer snel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha bietje! dank je wel voor de link, ik kan op vakantie met kleinzoon eraan gaan werken, dan heb ik weer eens wat te doen als het slecht weer is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo Birgitte, ik worstel ook nog steeds met het plaatsen van reacties. Heb ook het vinkje uitgezet,maar moet dan elke keer opnieuw inloggen......:(
  wat een prachtig borduurwerk, ik heb gezocht maar volgens mij kun je de eerdere delen niet meer downloaden??
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.