Pagina's

woensdag 29 juni 2011

Inga Palmgren

Joke, die gaat als een speer met haar Inga's. Ik ben duidelijk langzamer. Afgelopen weekend wilde ik een flinke spurt maken. Ik nestelde me zaterdagavond voor de TV. Spullen naast me. DH ook naast me en een lekker glas voor me.

Het ging lekker, want al snel was het garen op het kaartje op. Maar geen nood in mijn voorraadkistje zit nog wel meer. Maar helaas, geen 815 meer. Ik had me echt verkeken. En lagen nog wel andere kleurtjes op voorraad maar echt geen 815. Wel 816. Ik keek nog even of dat ook kon. Maar nee, dat ga je toch zien. En er aan ergeren. Dus ook zondag niet werken, maar maandag meteen na mijn werk naar de winkel om een paar strengetjes te halen.

En kijk, zo ver is ie al...


De foto is een beetje wazig. Maar ik had geen zin om naar buiten te gaan, het was me veel te benauwd. Ik zie ook dat ik een flinke fout heb gemaakt. Zien jullie het ook? Moet ik het uithalen...
.

9 opmerkingen:

 1. laat de fout maar zitten, ik zie het toch niet hihi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat word hij mooi Birgitte, en die foto zie je niet hoor, en die sluiten erbij ook af en toen in.
  1959 staat nu op mijn site ,en ben druk in de weer met 1960, het zijn heerlijk borduurwerkjes.
  Groetjes Joke en veel borduur plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou dat hartje kunnen zijn, beneden. Maar als het dat is: gewoon laten zitten!! En als 't iets anders is: adn zeker laten zitten, want het is niet te zien!!!
  (..wat is het foutje nou????)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zijn ze. die vind ik ook schitterend. Als je ze allemaal wilt maken kun je maar beter wat meer strengetjes in huis hebben. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amish people maken in elke quilt met opzet een fout(tje) en misschien ook wel in borduurwerk. In hun beleving is God de enige die geen fouten maakt.
  Daar kunnen we, ook als je niet gelovig bent, van leren dat perfectie niet een echte kwaliteit is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. MIsschien de krakeling, maar ik zou het zeker niet uithalen als het niet hinderlijk is. als je echt veel moet uithalen wordt het er ook niet altijd mooier op.. dus lekker laten zitten.

  hij wordt mooi! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind 'm prachtig worden!
  Frustrerend he, als ineens je garen blijkt op te zijn. Je kunt dan best maar ineens 3 strengen kopen. 815 is immers een kleur die je altijd wel kan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een fout ?? Is het mss helemaal onderaan rechts ??
  Als je dan al van een fout kan spreken. Ist deze ?
  Awel Bietje dan zou ik r niet meer aankomen hoor. Het is mooi zoals het nu is. Voila , ik heb gezegd !
  En nu nog het kleurtje gaan bijkopen en dan is je mooie creatie af !

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.