Pagina's

zaterdag 23 juni 2012

Aardbeitjes

Ik was een van de 20 gelukkigen die een uiterst schattig pakketje konden krijgen van haar. Echt iets voor deze tijd van het jaar, aardbeitjes. Kijk hier ligt het pakketje naast mijn 'Beetje van mezelf' speldenkussentje.


Even rondneuzen in haar winkeltje leverde nog wat items op mijn bestellijstje op dus viel er een aantal dagen geleden een uiterst schattig pakketje in mijn brievenbus.


Drie rolletjes borduurstof in lavendel en kerstrood, stukje linnen, rolladetouw, en knopen die je zelf nog kunt bekleden. En om het nog leuker te maken, een snoezige kaart, én een borduurpatroon van een schaapje. LEUK !!!


Alhoewel ik nog een aantal pakketjes heb liggen om te maken. O.a. de Quilt Angel van Ellie en zo, ben ik dadelijk aan deze aardbeitjes begonnen. Maar Bietje zou Bietje niet zijn als ze er niet wat anders mee deed. Wat??? Dat zal ik laten zien als het klaar is..

4 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit, maar welk winkeltje was het nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was van Soed Idee van Simone. Ik heb de link er nu wel ingezet.

   Verwijderen
 2. Het is echt een hartstikke leuk pakketje! Het mijne is al af en ik kon ook niet wachten om er aan te beginnen! Veel plezier met je steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een schattige spulletjes zijn er weer aangeschaft.

   Verwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.