Pagina's

donderdag 14 juni 2012

Pinterest

Al enige tijd gebruik ik Pinterest. Een super simpele manier om orde in de chaos van links te scheppen. Op een heel simpele manier deel ik allerlei links in groepen in. Zo kan ik snel wat terugvinden.
Wil je mijn boards zien, klik dan op het grote Pinterest symbool in de rechterkolom. Misschien wil je mijn boards wel volgend. Of een link 'repinnen' dat kan. Lees er meer over op pinterest zelf.Nou zag ik af en toe dat mensen met een blog een 'pin it' button onder aan hun blogje hadden. Heel erg handig, want als ik de link wilde onthouden, hoefde ik daar maar op te klikken. Als iedereen dat nou gaat doen.....

Dus ga ik het goede voorbeeld geven. Op mijn blog staat deze button onder ieder berichtje. En via deze link kun je lezen hoe jij dat ook kunt krijgen. Het is in het Duits. Als er behoefte is aan een vertaling. Laat dat dan even weten, dan maak ik een Nederlandstalige handleiding.

Succes. En laat even met een berichtje weten of jij het ook op je blog hebt. Dan kom ik een kijkje nemen. En waarschijnlijk ook een linkje pinnen bij pinterest.
.

2 opmerkingen:

  1. Ook ik gebruik Pinterest, er staat wel een linkje naar mijn Pinterest pagina op mijn blog, maar het knopje heb ik nog niet. Ik ga eens kijken wat jij hebt gepint

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o, handig! dat ga ik eens op mijn gemak bestuderen (ik wil ook zon pinknopje!)
    groetjes
    Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.