Pagina's

donderdag 28 juni 2012

Brievenbus

Poeh, poeh, wat een hitte zo ineens vandaag. Gelukkig is het vandaag de laatste schooldag en krijg ik vakantie. Jippie. En laat nou uitgerekend vandaag een leuk pakketje in mijn brievenbus vallen. Kijk maar mee.


Een set kleurige haaknaalden in allerlei maten. Van 8,0 tot 2,0. Lekkere kleurtjes he? Even een close-upje. Ze liggen toch zo lekker te blinken in de zon.


En in dat paarse zakje zaten musketonhaken aan een halve ring. Om de hengels van een tas aan te bevestigen. Maar ik vond het zakje zo leuk, dat ik ze er in heb laten zitten.


En hebben jullie ook het oranje kokertje gezien? Dat zat er gratis bij, samen met een gelukspoppetje. En eigenlijk was ik daar vandaag het allerblijste mee. Het is namelijk een klein spuitbusje. Je kunt er water in doen en je gezicht er mee verkoelen. HEERLIJK..

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er leuk uit, waar komt dat pakketje vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Ik denk dat ik die haakpennen hier bij mijn mama ook al heb zien pronken, leuk hé zo in die toffe kleurtjes !! Geniet van je pakje en je vakantie natuurlijk ook hé :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n pakketje word je helemaal blij van! En ook nog vakantie. Geniet ervan!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. altijd leuk, leuke post.........geniet ervan.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijk voorraadje! Prachtig!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.