Pagina's

zaterdag 2 juni 2012

Kermis

Dit weekend is het kermis bij ons. En wij wonen erg dicht bij het centrum, dus we kunnen volop meegenieten, zeker als de wind verkeerd goed staat.
Kermiszaterdag is traditiegetrouw ook bloemendag. DH is lid van een mannenkoor en zij gaan altijd op kermiszaterdag huis aan huis bloemen verkopen om de clubkas wat te spekken. Uiteraard ben ik "verplicht" om ook bloemen te kopen. Nou dat doe ik graag hoor. Dit jaar koos ik zalmrode rozen. Zijn ze niet prachtig.


Ik heb de bos speciaal even buiten gezet, zodat de kleuren wat beter op de foto komen.
En weet je wat het mooie is, van dichtbij zijn ze nog veeeeeeeeeeel mooier. Eens kijken of ik een goede close-up kan maken.Van deze bloemenpracht mag ik de komende dagen genieten. En je weet het . . .
als jullie me missen, dan zit ik misschien in het reuzenrad. . .


.

2 opmerkingen:

 1. Jij liever dan ik in het reuzenrad.... Geniet ze van de bloemen en de kermis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur rozen! Daar kun je inderdaad nog wel even van genieten.
  Veel plezier op de kermis :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.