Pagina's

dinsdag 21 december 2010

brievenbus 2

Er kwam meer binnen afgelopen week.
Zien jullie ook de handschoentjes liggen, die ik een tijdje terug gewonnen heb? Ze kwamen erg van pas afgelopen week. Mijn handen deden zo'n pijn van de kou, dat ik deze vorige week zondag de hele dag binnen aangehouden heb, zalig.


Maar goed, het ging om de pakjes, drie stuks. Alle drie zelf besteld, dus niet helemaal een verrassing, maar wel leuk.
Eerst twee leesboeken. Uit de serie van Jennifer Chiaverini. Dit keer met toepasselijke titels. Heerlijk om straks in de kerstvakantie te lezen. Als ik er tenminste zo lang van af kan blijven.
En als derde het boek va Lynette Anderson: Quilting Cats and Dogs. Ik houd van haar ontwerpen en wilde dit boek heel graag. Er staan zo'n leuke dingen in. Maar dat is voor het volgend jaar.
Pas toen ik het besteld had, las ik ergens dat het ook in het nederlands uit is, maar goed, ik begrijp het Engels wel, gelukkig.
En nou ik toch bezig was met kopen. In een dorp verderop is een nieuwe Xenos geopend, heerlijk om eens rond te 'snubbeke' (dialect voor snuffelen). Ik vond tapas-schaaltjes of dingetjes voor amuses. Leuk, daar wilde ik met Kerst wat mee gaan doen. Ze waren erg aangenaam geprijsd, dus ze gingen mee.
Maar ook onderstaande kraaltjes kon ik niet weerstaan. Hollandse kraaltjes.

Zijn ze goed te zien?

3 opmerkingen:

 1. brigitte, het lijkt wel kerstmis! al die leuke spullen, geniet ervan in je welverdiende vakantie volgende week.
  lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht. Die kralen heb ik ook gekocht. Ik wens je heel veel leesplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankopen heb je gedaan, geweldige boeken, mooie kralen en amuseschaaltjes en die handschoenen lijken met ook fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.