Pagina's

vrijdag 31 december 2010

Goede voornemens

De laatste dag van het jaar is het goed om na te denken over goede voornemens voor het volgende jaar. Zelf doe ik dat al een aantal jaren niet meer. Ik neem de koe meteen bij de horens en probeer mijn gedrag meteen te verbeteren.

Vaak zij die voornemens ieder jaar hetzelfde: stoppen met roken (ben ik gelukkig nooit mee begonnen) of minder eten ofwel afvallen. Die laatste die herken ik wel. Ik ben heel mij leven al te zwaar geweest. En in mijn herinnering was ik jaren lang aan het lijnen. Dat is natuurlijk niet waar, maar zo voelde het wel.

Het verpeste aardig mijn humeur. Ja ook ik kan sjagrijig zijn. En op mijn 18e heb ik mijzelf beloofd nooit meer te lijnen. Dus toen ik onderstaand patroontje zag, moest ik het gewoon maken.


Het is een freebie van Joanne Sanderson. Misschien staat het nog op haar site, anders hoor ik het wel. Ik heb het een beetje aangepast. Eigenlijk staat er een vraagteken achter het laatste woord, maar dat moest een uitroepteken zijn, vond ik.
En jullie begrijpen natuurlijk wel dat het laatste woord met flinke nadruk gezegd moet worden.


Fijne jaarwisseling allemaal. Wij gaan dit met onze hele vriendenkring vieren. Dus 20 volwassenen en zo'n 15 kinderen van 1,5 tot 14 jaar.

En tot in het volgend jaar.
.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk borduurwerkje. Jullie jaarwisseling zal wel heel gezellig worden met zoveel mensen van gevarieerde leeftijd. Maak er wat moois van en tot volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk statement, je borduurtje. Wens jullie een fijne jaarwisseling,veel plezier en.... tot volgend jaar. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een goed borduurwerkje, goede voornemens voor het 2011 vind ik van de ene kant altijd onzin, want zo iets kun je ook midden 2010 mee beginnen toch :)

  hele fijne jaarwisselijng

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goed voornemen om geen voornemens voor het nieuwe jaar te maken, want als het niet lukt, zou het je jaar in januari al verpesten. gewoon doen wat je denkt dat goed is en dan het hele jaar door. geniet van de jaarwisseling en alle goeds voor 2011. lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een gezond en creatief nieuw jaar gewenst......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf en toepasselijk borduurwerk. Ook voor jullie een goed, gezond en creatief 2011 en een hele fijne en gezellige jaarwisseling toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel passend borduurwerkje bij je gedachten zo voor het nieuwe jaar. Dat zal een drukke en vrolijke boel zijn bij jou! Ik wens je veel plezier vanavond en een heel goed 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2011.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling tie. Een heel gelukkig en gezond 2011. Hier ook geen goede voornemens en geen dieet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk borduurwerkje, ik probeerde te googelen op Joanne Anderson maar, ik krijg steeds de naam van een schilderes. Zou je me misschien de naam van haar site willen geven? Je hexabloemen heb ik net bewonderd, prachtig.
  Veel plezier tijdens de jaarwisseling en veel geluk en creativiteit in het nieuwe jaar!
  Groetjes, Cisca

  PS: en jij ook gefeliciteerd met je gewonnen giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk borduurwerkje.Ik wens u en uw familie een gelukkig en gezond nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.