Pagina's

donderdag 2 december 2010

Wat een weer

Ik vertel natuurlijk niets nieuws als ik zeg dat het sneeuwde vandaag. En hoe!
Donderdags mag ik altijd in udel lesgeven, dat is zo'n 40 - 45 km van mijn huis. Er was sneeuw voorspeld, dus ging ik maar wat vroeger weg. Aan 1 uur en 1 kwartier moest toch voldoende zijn voor deze rit. Dus net voor half acht vertrok ik. 

Maar ik had niet gerekend op de massale drukte op de wegen. En dan met name op de A2. Laat ik nou net onder de A2 door moeten. En heel veel mensen moesten er op. Jemig, over een stukje van 4 kilometer deed ik een vol uur. Alles stond vast, ik stond zo'n half uur gewoon stil. Gelukkig deed de verwarming het nog.

Uiteindelijk deed ik net iets meer dan twee uur (!!!!!!) over deze rit. Intussen had ik al gemeld dat ik te laat kwam. Dus mijn klas was goed opgevangen en konden mij nu 'verwijten' dat ik te laat was. Hilariteit alom natuurlijk.
De terugweg ging gelukkig wat sneller.

Dan nog even wat leuke meldingen:
- Adventskalender van Drops (haken), iedere dag een ander leuk dingetje haken
- Adventskalender van Pfiffigste, je moet je aanmelden, maar dan mag je ook iedere dag een ander deurtje openen. Deurtje 2 is voor iedereen open, dus kijk maar eens.

Tenslotte
Een flash mob is een grote groep mensen die op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en dan weer even snel uiteenvalt. Ik heb er nog nooit een in het echt gezien, maar het lijkt me heerlijk om op deze manier verrast te worden. Zoals deze: Sound of music in Antwerpen.

Maar speciaal voor Kerstmis vond ik deze: Halleluja.
.
  .

3 opmerkingen:

  1. Nou, dan maar heel veel succes voor vandaag in de sneeuw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goeiemorgen brigitte, je hebt vandaag de tranen in mijn ogen gekregen met de kerst flashmob: helemaal geweldig! veel sneeuw en lesplezier en tot....riet:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De sneeuw is erg mooi, maar lastig als je er door moet. Dank je voor de linken.

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.