Pagina's

woensdag 22 december 2010

One Flower Wednesday

Het stapeltje bloemetjes groeit gestaag. Het einde is ook in zicht. Om de grote hexagon wil ik nog één rand hexjes maken. En dan een flinke rand en klaar is mijn tafelkleed.


Om de grote hex komt een effen witte-creme rand. Dan komen ook de lichtere stofjes van Pure beter uit. Op die effen rand wil ik een zeshoek maken van allemaal kleine hexjes in alle stofjes die in het charmpack zaten. Dan komt er een rand van Pure stof met de teksten. En tenslotte een blauwe rand, omdat ik die kleur zo mooi vind. Op de onderstaande foto krijg je een indruk van wat ik wil. Alleen de witte-creme effen rand staat er niet bij. Dat idee kreeg ik pas ná het nemen van de foto.
Op deze foto is ook goed te zien dat het een drukke boel wordt als ik meteen de stof met woorden aan de hexjes maak. Dus komt er een effen stofje tussen, met een rand van kleine hexjes.


Ik ben benieuwd naar jullie ideeèn hierover. Dus barst maar los.
.

5 opmerkingen:

 1. een leek als ik kan zich niet voorstellen wat er gaat gebeuren, maar het ziet er nu al goed uit, als het klaar is, wordt het zeker fantastisch! ik wacht vol ongeduld op het resultaat.
  lieve groet en tot...riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stoffen zijn het en prachtige bloemen, kan me voorstellen dat je er een effen stof bij gebruikt dat zal het nog mooier maken de kleuren zijn ook ze mooi bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk ook dat het met een effen rand mooi zal worden. Het is prachtige stof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt te gekke stofjes en hexjes!! Heel leuk!
  fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige stofjes, ik denk dat het helemaal gaat goed komen. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.