Pagina's

woensdag 21 december 2011

Hoe haal je een quilter over om te leren schaken?

Wat een domme vraag, dat doe je door ze zo'n prachtig schaakbord cadeau te doen.


En als je het zelf wilt maken, kun je er hier meer over lezen. Mocht dammen nou meer je ding zijn, dan is het natuurlijk heel eenvoudig om te bouwen naar een dambord met damstukken. En waarschijnlijk heb je nu ook wel inspiratie gekregen om een mens-erger-jer-niet-versie of een ganzenbord-versie te maken. Veel succes..

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk, waar haal je dat toch allemaal vandaan

  Wij wensen jou en je familie ook heel fijne feestdagen toe en een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar, met veel inspiratie.
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! Afgelopen zomer zag ik in de etalge van "De Scholekster" op Texel een kleedje liggen van hexagonnen en moest toen gelijk denken aan het speelbord van De Kolonisten van Catan dus misschien is dat ook nog een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enig!!! Ik zou bijna de neiging krijgen om te gaan leren schaken... toch maar niet! Het schaken kan ik beter aan mijn jongste zoon overlaten!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat origineel!
  Fijne dagen Brigitte en alle goeds voor2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, jammer dat ik niet kan schaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, dit is echt leuk en nog mooi ook. Je moet maar op het idee komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Vind ook de schaakstukken erg leuk gevonden! knufzz....peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.