Pagina's

donderdag 15 december 2011

Ik doe ook mee...

Jeanneke heeft wat aangeslingerd in de quiltwereld. Ze verzamelt mensen om zich heen die samen met haar in 2012 iedere dag een huisje willen patchen. (ze zijn klein 7,5 cm in het vierkant) Minder mag ook. Er zijn inmiddels al meer dan 1.000 deelnemers. En die deelnemers komen vanover de hele wereld!!!! Een groot succes dus.

Speciaal voor dit project heeft ze een nieuwe blog gemaakt. Klik op deze link om er naar toe te gaan. Of klik op de afbeelding van het huisje in de zijbalk. Je kunt je nog aanmelden. Ik heb me al aangemeld en wil mee doen. Maar niet iedere dag een huisje, dat gaat mij niet lukken. Maar ik ga zeker meedoen.

Vandaag heeft ze het patroon van het huisje in maar liefst 4 talen (!!!!!) op de blog gezet. We kunnen dus al vast van start met het maken van de mallen. Wel wordt dringend gevraagd om nog geen foto's te laten zien voor 1 januari. Pas dan gaan we echt van start. Heb je zin om je ook aan te sluiten? Meld je dan gewoon aan. Je hoeft er geen 366 te maken. (2012 is een schrikkeljaar) Minder mag ook.


.

7 opmerkingen:

 1. Leuk he om iets te doen waarvan je weet dat overal op de wereld andere mensen er ook mee bezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met het bouwen van je dorp
  het is heel apart
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met de huisjes makerij. Zelf doe ik er niet aan mee, eerst eens wat dingen afmaken/oude stofjes/ideeën wegwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. elke dag????????????welkom thuis hoor!!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ikzelf ben niet besmet met het huisjesvirus, maar ik vind het wel erg leuk om te volgen. Dus ik kijk ook uit naar jouw vorderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga ook meedoen. Maar ook niet elke dag. Ik zie wel wat 't wordt. Er ligt natuurlijk nog heel veel in mijn verschillende bakjes. Ik hoorde dat we elkaar gaan ontmoeten!! Woensdag 28 december is het zo ver. Tot dan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow Birgitte, en ga jij ze allemaal maken? Wel heel lief zo'n huisje!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.