Pagina's

dinsdag 13 december 2011

Kerst-werkjes

DH had toch zo'n schattig mandje gekregen met zijn verjaardag. Daarin wilde ik wat kleine kerst-ornamentjes leggen. Maar dan moest ik ze nog wel eerst maken. Dit zijn de eerste twee borduurtjes geworden. Het zijn allebei freebies die ik ergens op het net vond. Maar helaas ben ik de linkjes kwijtgeraakt. Als je ze weet, laat het maar weten, dan knutsel ik ze alsnog in dit berichtje.

UPDATE
Intussen heb ik zelf de link gevonden, klik hier. De patroontjes zijn van de Franse Carmela. De link gaat naar het gedeelte van haar site met allerlei kleine free patroontjes. Het is de moeite waard om er eens rond te kijken. Veel plezier.


Als eerste een kerstboompje, een combinatie van redwork en crossstitch. Daar moet natuurlijk nog een stofje achter en wat vulling in. Maar dat komt nog.


En als tweede een hartje met rendieren. Ook hier komt nog een stofje achter. En uiteraard een lusje aan. Want dan kan ik ze ook eventueel in de kerstboom of zo hangen.


.

13 opmerkingen:

 1. Wat zijn het toch weer schatjes geworden! Brengt herinneringen naar boven, want ik heb ze in mijn jonge jaren ook gemaakt! knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bietje wat enig zijn deze, schitterend
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Birgitte,

  Wat zullen die mooi liggen in het mandje of misschien wel hangen in de kerstboom ?

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig zijn je borduurwerkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn erg leuk. Ik houd erg van roodwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne werkjes zijn dit! Om volledig in de kerstsfeer te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een lieve borduurtjes zijn dit......en die mogen in het mandje dat DH niet meer herkent.........haha, mannen.....zucht!!!
  leuk kado trouwens zo met al die seizoensgroenten!!!
  en je rose boom: heel bijzonder,ik ben benieuwd hoe de uil er uit gaat zien!!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke borduurtjes, vooral dat boompje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn dit leuke borduurtjes, Birgitte! Als ik heel goed kijk en op de foto klik, kan ik ze wel namaken. Maar een roostertje zou het wel gemakkelijker maken. Ik vind ze echt super. Ben benieuwd wat je er uiteindelijk van gaat maken. Maar ze zijn zo ook al heel mooi!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi werk! Ik ben blij jouw blog ontdekt te hebben en kijk al uit naar alle moois wat je nog gaat maken!
  groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke patroontjes en bedankt voor de link, groet Warna

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.