Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Oudjaar ...

... Nieuwjaar

Vandaag is de dag van de oliebollen, champagne en vuurwerk. We nemen afscheid van het oude jaar en kijken uit naar het nieuwe jaar.

Terugkijken wil ik vandaag niet doen. Door omstandigheden eindigt het jaar niet zo goed voor mij. Daar wil ik hier niet over uitweiden. Wat het nieuwe jaar brengt, weet ik niet. Maar ik weet wel dat het voor mij moeizaam zal beginnen. De blogjes zullen waarschijnlijk wat minder zijn. Er staan er een aantal gepland, die gaan natuurlijk door.

Een paar dagen terug liet ik een heel aantal grappige kalenders zien. Ik heb nog een tutorial gevonden van een papieren dodecahedron als kalender. Een dodecahedron is een 12-kantige vorm. Je kunt hem zelf maken. Je hebt alleen een printer, dikker papier, schaar en plak nodig. Kijk maar eens hier.


En zo ziet de kalender er uit. De foto is van de blog van de maakster genomen. Ik ga de mijne vandaag in alle rust maken. Als ik daar genoeg concentratie voor op kan brengen tenminste.

Fijne jaarwisseling en tot het volgend jaar.




.

12 opmerkingen:

 1. Birgitte, ik wens jou ook een fijne jaarwisseling toe. Ik hoop dat het nieuwe jaar goedgezind is voor je.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een goed, gezond, gezellig en gezegend 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat het nieuwe jaar je ook brengt Brigitte.... Maak er het beste van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Birgitte wens je een goede jaarwisseling en hoop voor je dat 2012 toch een goed jaar zal worden.Zet hem op! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brigitte ik hoop dat 2012 beter voor je wordt dan je nu denkt. Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alvast een heel goed uiteinden en een heel goed begin voor 2012, met veel liefde geluk en gezondheid en creativiteit

  Gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ondanks..., toch een goede jaarwisseling Birgitte! Soms pakken de dingen anders uit dan je had verwacht of gehoopt. Pas later zie je ze in een groter perspectief.
  Wat een leuke kalender van 2012, super om op je bureau te hebben!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Brigitte, al een poosje volg ik met veel plezier jouw blog en moet iedere keer weer lachen om jouw leuke vondsten :) Nu lees ik tot mijn spijt dat het even iets minder met je gaat, desondanks wil ik jou graag alle goeds voor 2012 toewensen en hoop dat het nieuwe jaar je snel goed gezind zal zijn. Lieve groetjes, Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de eerste plaats wil ik je veel sterkte wensen in het nieuwe jaar en dat je angst niet gegrond zal zijn en al je hoop uitkomt. Verder vind ik de kanlender erg leuk, maar onza printer is op het moment kapot...... Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat 2012 je geluk, gezondheid en vrede mag brengen:)
  liefs, riet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hallo Brigitte, ik wens je sterkte!! Ik weet niet waarom je zo naar het nieuwe jaar begint, en dat hoeft ook niet, is niet belangrijk!
  Belangrijk is dat jij weet dat wij als blogsters allemaal en altijd met je meeleven!!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een dag te laat maar toch: Een fijn en gezegend 2012 .... wat gisteren was kun je NU niet meer veranderen en wat morgen komt weten we niet. Ik hoop dat je vandaag een fijne dag hebt met heel veel zon en liefde!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.