Pagina's

vrijdag 9 december 2011

Undippen

Dit woord staat niet in het woordenboek, maar zou er wel thuishoren. Gisteren zat ik in een stevige dip. Rond het middaguur wordt hier altijd de post bezorgd. En ik hoorde vandaag dat de postbode nogal moeite moest doen om het door de brievenbus te duwen. Dus ging ik snel kijken wat de opstopping veroorzaakte.

Een dikke envelop met mijn naam er op. Maar ik had helemaal geen bestelling meer lopen. Maar kijk eens, het poststempel zegt Zürich, Zwitserland. Er gaat heel langzaam een lichtje branden.

Zij uit Zwitserland bood een tijdje geleden haar boekenkast uitmesten en bood de boeken aan op haar blog. Ze ging ze verloten en er zat er eentje bij waar ik wel interesse in had. Ze had ook al geschreven dat ze ze opgestuurd had, maar ik was het door allerlei zaken helemaal vergeten.


Wat een geweldige verrassing. Ik undipte er helemaal van. Ofwel, ik knapte er van op. Dankjewel Ellen. Je hebt precies het juiste moment uitgekozen om deze verrassing bij mij in de bus te laten vallen. Ik ben er al in begonnen te lezen en zit al helemaal in het verhaal. Nogmaals dankjewel..

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg!
  Veel leesplezier,
  groetjes Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige verrassing is dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Wind die om het huis waait, kachel aan en gezellig op de bank met een boek dat je kado hebt gekregen ;) knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hé zo'n undip post ontvangen!
  Geniet er maar van en laat je maar helemaal meegaan met het verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gezellige undip! geniet ervan en hou je aan het boek vasr als er weer een dipje komt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verrassing , nu je zal nu wel met een kopje koffie bij de haard zitten, met je neus in de boek! en niet bereikbaar zijn!
  Veel leesplezier.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verrassing, vooral als je er helemaal niet meer aan gedacht hebt. Lekker lezen met een kopje thee erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn he ... dat de dingen soms ...(O) op het juiste moment komen ....
  Ik heb er (gelukkig) ook weleens last van ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Undippen..., hahaha, ontdippen .. wat vind je daar van?
  Maar feit is dat je uit je dipje bent.., en ach dat hebben we allemaal op z'n tijd. Moet alleen niet te lang duren!

  Fijn weekend, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.