Pagina's

zondag 1 juli 2012

1970

Van dat jaar heb ik eigenlijk weinig herinneringen. Ik werd 2 jaar en mijn opa overleed. Maar van beide weet ik alleen wat mijn ouders verteld hebben.

Een belangrijker moment was in oktober van dat jaar. Althans, dat merkte ik pas jaaaaaaaaren later. In die maand werd mijn DH geboren. Dus al met al toch een goed jaar.

Wat deden jullie in dat jaar?.

6 opmerkingen:

 1. Ik verloofde mij en was druk met mijn uitzet, verder werkte ik bij een juwelier en verkocht het liefste aan andere stelletjes, niet alleen de ringen maar ook cassettes bestek! Ik was omroepster bij de ziekenomroep en naaide mijn eigen kleding, dus genoeg te doen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was een jaar getrouwd en ging die zomer naar Kralingen pop, als vrijwilliger. In dat jaar zijn we ook verhuisd van een huisje onder de huurwaarde (Fl. 30,-- per week!) naar een echt huis in Hillegersberg (Kleiwegkwartier). Het was het jaar dat ik mijn diploma als logopediste haalde en ging werken op de Adriaanstichting(kinderrevalidatiecentrum), op loopafstand van mijn huis. Ik had er geen idee van dat jij twee jaar was en je DH geboren werd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is hij mooi geworden Bietjes

  Ja ik was toen 15! de wereld stond nog voor me open, studeerde nog, wist niet wat de toekomst zou brengen!! maar wat ik wel wist dat ik heel veel zou handwerken!

  Fijne dag liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog eens, ik ben 6 jaar later geboren van mij was toen nog totaal geen sprake!hi,hi
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.