Pagina's

maandag 14 november 2011

Gehaakte kleedjes / doilies

Laatst vroeg iemand wat je kon doen met gehaakte kleedjes. Ze had een hele stapel gehaakte kleedjes gekregen van iemand (of misschien wel geërfd) en wilde er iets bijzonders mee doen. Wat denk je van dit.....


Wieldoppen voor je auto. Je moet ze natuurlijk niet nu al op de wielen bevestigen, maar straks in de lente. Nu worden ze veel te snel vuil, en dat is jammer. Omdat het zo'n leuk idee is nog een foto...


Wil je weten waar het geweldige idee vandaan komt?
Klik dan even hier.
.

10 opmerkingen:

 1. Haha, wat zijn mensen toch creatief. Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grinnik, waar mensen zich al niet in uitleven!!!
  Schitterend
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahahaha!!! ik laat het toch maar aan anderen om te doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat er al niet wordt bedacht. Leuk. Moet je dan iedere dag wassen en er een reserve stel op doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. *haha* Wat een idee. Dit biedt vast nog meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld wildbreien in de spaken van je fiets ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, ik vind het bijna blasfemie. Tjonge! Mijn oma had vroeger van die kleedjes op de trijpen stoelen liggen. Dan werd de bekleding niet vuil als je er met je hoofd tegenaan leunde......... Misschien als je je auto met mooi weer op de oprit laat pronken, maar anders.......?????

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bijna te gek voor woorden maar wel héééél gezellig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, dat was ik met die kleedjes.. gekregen :-)) wat een idee. heb een sport-ka daar zouden ze best leuk onder staan.
  Dan kan ik wel rekenen op het nodige comentaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik nog eens met een gebroken pootje of zo thuis zit en ik heb al mijn andere werk af..... dan ga ik dit haken!! ;-)

  Groeten Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.