Pagina's

maandag 28 november 2011

Schattig

Was ik toch helemaal vergeten te laten zien wat ik gewonnen had? En het was nog wel zo schattig.
Imke en Evelyn, zijn twee zussen met een geweldige blog. Ze wisselen elkaar bij het schrijven af en laten regelmatig hun maaksels zien.

Zij verlootten onlangs drie tassen. Maar helaas, ik zat niet onder de winnaars. De beide dames waren wel zo verrast door het grote aantal mededingers, dat ze besloten de andere wat te troosten door nog eens drie troostprijsjes weg te geven. En daar zat ik wel bij. Kijk eens wat een prachtig pakje afgelopen week hier op de deurmat viel.


Prachtige kaart. De lila dame er op is hun logo. En nog wat in bruin inpakpapier met een hippe bloem er op. En ook nog een labeltje met hun lila dame, maar nu liggend.

Uit dat pakje kwam dit te voorschijn:


Een allerschattigst schrijfblokje mét potloodje. En alweer die prachtige lila dame. Nou is lila een van mijn favo-kleuren. En die dame vind ik ook supermooi. Het potloodje zat dus vast aan het blokje, maar het handige is dat het er ook af kan. Anders schrijft het zo moeilijk he?
Dus dat potloodje zit nu vast aan een ring in mijn handtas. Heb ik tenminste altijd schrijfgerei bij me. En is het ook lastig om even snel een pen uit mijn tas te jatten, pardon te lenen..

5 opmerkingen:

 1. wat een schattige troostprijs, daar zul je echt veel plezier an beleven:)
  ps: straks komt pauline en misschien kunnen we dan al beginnen met plannen voor de grote reis naar het noorden van limburg in de kerstvakantie:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat, wat een leuke prijs. Zoals Riet al schreef kunnen we misschien al wat plannen. Maar ik waarschuw je nu al..... het wordt een volle bak, we zullen nog mensen moeten afwijzen die mee willen, grinnik.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van de twee dames om nog troostprijzen weg te schenken en wat een leuk loge hebben ze! Ik ben blij dat je hier wel gewonnen hebt Bietje!
  Geniet van je leuk geschenkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve troostprijs. Ik ga even op hun blog kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bofferd ben je toch! Veel plezier met je troostprijs! knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.