Pagina's

dinsdag 15 november 2011

Ideetje

Mijn DH is helemaal leip van auto's. Komt er op 2 km. afstand een auto aan, weet hij al te melden welk merk, type en bouwjaar die auto heeft. Op de weg herkent hij voorbijgangers en tegenliggers aan hun auto. Terwijl ik alleen kan zien of het een blauwe of een zwarte is. En als de auto nog ver weg is, vergis ik me daar dan ook nog soms in.
Je kunt dus begrijpen dat hij bij ons verantwoordelijk is voor het gemotoriseerde spul. Ik daarentegen ben meer van de nieuwe ideeën, planning en aansturing. Dat wil niet zeggen dat alles wat ik bedenk ook uitgevoerd wordt. DH heeft nog altijd het vetorecht. En daar maakt hij ook gebruik van. Soms wat te vaak naar mijn zin.

Na de gehaakte doilies van gisteren heb ik een nieuw idee om onze auto op te pimpen. Wat denken jullie, zou hij dit kunnen waarderen???


Ik zou het natuurlijk niet meteen op onze familie-auto doen. Maar eerst uitproberen op een oude autodeur zoals op deze foto.


Als je het ook wilt uitproberen, is het erg eenvoudig. Men neme een oude autodeur, een handboor, borduurgaren (dik), naald en een patroon. Boort op gelijke afstand gaatjes in de autodeur en borduurt het volgens het patroon in.
Oh, je gelooft niet dat er echt geborduurd wordt en denkt dat het een schildering is. Nou misschien kan deze foto je dan overtuigen. De gaatjes zijn wel heel duidelijk aanwezig. Er zijn er zelfs wat te veel geboord.Maar ik vertrouw toch niet op een positieve reactie van DH. Dus misschien kan ik eerst beginnen met een lekker maaltje te maken voor hem. De liefde van de man gaat (bij mijn DH zeker) door de maag. Dus aardappeltjes schillen en bakken.


En daar dan een overheerlijk gebakken eitje bij. Een maaltje dat we echt niet vaak krijgen, maar wel beiden weten te waarderen.


Fijne dinsdag nog.
PS: de foto's komen hier vandaan .

8 opmerkingen:

 1. Wat een idee. Wat`zou er gebeuren met een flinke regenbui. Of door een grote plas rijden? Ik vind dat eitje zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit vind ik nu toch helemaal geweldig, zou het zo willen uitvoeren. Toch eens vragen of één van de oude Citroëntjes van DS in aanmerking kan komen......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een origineel idee, misschien iets om over een krasje of roestplekje te maken???? Wat je DH met auto's heeft, heb ik met honden. Als ik de baasjes zonder hond tegenkom, herken ik ze niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een idee!!! Zo kun je dus héél veel leuke dingen maken.. knufzz..peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schitterend enig, maar denk niet dat Angus dat toelaat bij zijn auto! (grinnik)(
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow die met die gaatjes in de deur: zo mooi!!!!!:))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dat kan ik manlief ook nog voorstellen. Hij was ook al zo weg van die wielen van laatst, het mocht zowaar op de auto (als ik het tenminste elke dag schoon zou maken... hmm... laat toch maar dan). Ik zal 'm dit zo ook laten zien. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ene versiersel voor de auto is nog gezelliger dan de andere. Benieuwd wat je nog meer vind. Misschien iets wat wel van DH mag....

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.