Pagina's

dinsdag 22 november 2011

Handwerk- en quiltdagen in Arnhem

Op de blog van Aart las ik over de Handwerk- en quiltdagen in Arnhem. Voor hem is het een thuiswedstrijd, dus hij is dit weekend van de partij. En omdat ik vind dat ik na de afgelopen drukke weken wel wat leuks heb verdiend, wil ik ook gaan.Het lijkt me leuk om daar af te spreken met mensen die ook gaan. Dus laat even weten of je van plan bent om te gaan. En wanneer. Misschien kunnen we samen koffie/thee drinken.

Mijn bedoeling is om zaterdag te gaan. Maar als iedereen zondag gaat, pas ik mijn plannen misschien nog aan.

Klik hier voor meer informatie over deze dagen. Je kunt er ook een kortingsbon uitprinten zodat je korting op de entree krijgt. Voor de korting kun je al een halve FQ kopen, altijd meegenomen dus..

3 opmerkingen:

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.