Pagina's

donderdag 10 november 2011

Nieuw

Kleding (en vooral schoenen) kopen is echt niet mijn hobby. Daarin ben ik echt geen normale vrouw. Shoppen is leuk, maar niet voor kleding of schoenen. Maar ik heb geluk, ik ben meestal zo klaar en slaag ook nog.


Deze keer had ik een nieuwe blouse nodig. En wat ziet mijn geoefend oog voor detail?Juist gehaakte knoopjes. Zelfs in de confectie-industrie is het zelfmaken toegeslagen. Op mijn nieuwe blouse zitten gewone zwarte knoopjes. Maar die zijn omhaakt, zodat het zelfgemaakte knoopjes lijken. Leuk he?

 En kijk dit is mijn blouse helemaal. Ook al in de zelfmaakstijl. Want het lijkt net zo'n Scandinavische rood-witte trui. Je weet wel in de stijl van de gebreide kerstballen. Maar het is toch superdun materiaal. Zo dun dat ik er echt iets onder aan moet, want het schijnt door. Gelukkig is dat geen probleem shirtjes en hemdjes zat.
.

8 opmerkingen:

 1. Ben ik gelukkig niet de enige die niet van kleren kopen houdt. Maar je nieuwe bloes ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik uit de school mag klappen: Mijn ML zou zeggen "hoef je niets onderaan te trekken....."
  Leuke fleurige kleur, wat je zegt iets eronder en je bent op en top om gezien te worden. En die knoopjes, heel leuk detali.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid wat een leukerd heb je gevonden.... en die knoopjes gewoon schattig...
  groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig idee! Ja, leuk dat al het zelfgemaakte weer terug komt, zal de crisis wel doen denk ik! Dus dat heeft ook een positieve kant :D. knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow! een echt julekulerbloes!. zal je heel mooi staan:)
  enne....bietje, ik wilde bij mijn idee blijven op school,mar het was helaas niet mogelijk, technisch gezien dan, oooooooooof, ik moet helemaal opnieuw beginnen, geen denken aan. als het klaar is, zal ik weer bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woh, ik zou aar een foto opsturen naar Arne & Carlos...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kleren kopen is ook niet mijn favoriete bezigheid, maar dat komt omdat ik nogal stevig ben en de passspiegels in de winkels vinden me niet zo aardig, of ik vind het te druk en ben niet in de stemming om iets te passen. Wat dat betreft ben ik ook geen normale vrouw ;-) deze bleos vind ik erg leuk. de knoopjes zijn werelds

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier nog iemand die beslist geen fan is van winkelen. Verschrikkelijk vind ik het! Winkel in winkel uit op zoek naar iets wat past. Bah!! Aangezien ik vrij lang ben is heel veel te kort, of de verhoudingen kloppen gewoon niet!
  Maar woonwinkelen is weer een ander verhaal!! 10x leuker en je komt in ieder geval niet met lege handen thuis!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.