Pagina's

donderdag 25 augustus 2011

buttons

Als jullie weer eens niet de perfecte knoop kunnen vinden, kijk dan eens hier bij incomparable buttons. Ze maken handgemaakte knopen, en schattig!!!!!!! Van alleen het kijken er naar, ga je zwijmelen.

Hier vind je deb log waar je regelmatig kunt meedingen naar hun knopen.
En dit is de site waar je ze kunt bestellen. En dan willen jullie natuurlijk voorbeelden zien. Hier komen er een paar die ik zelf erg schattig vind.

Wat te denken van deze schatjes?Of speciaal voor de kattenliefhebbers?
Ze lijken een beetje op de Mad Hatter Cat van Alice in Wonderland niet?Och en deze passen toch geweldig in een lente quiltje?Ze verkopen ook knopen op kaarten, klaar voor te versturen. Als het kerstmis is, mogen jullie me best zo´n kaart sturen hoor.Maar als je liever een verjaardagskaart stuurt, dan is deze ook prima geschikt voor mijn verjaardag.......

En kwijlen jullie ook al een beetje mee...
.

4 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi he. Zou ze allemaal wel willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik val hooguit in katzwijm van losse knopen, dus ik ga niet op de site kijken, grrrrrrrrriezel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een afwijking wat knopen betreft. Maar dan alleen oude, vooral die uit mijn moeders knopendoos. Heerlijk nostalgisch.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke knoopjes! Hier ga ik zeker een blik op werpen. Bedankt...knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.