Pagina's

vrijdag 26 augustus 2011

Stapelen


Een stapel met draadjes, dat kan alleen de stapel blokjes voor de meebreideken zijn. De stapel is groeiende, vooral de laatste tijd. Regelmatig wordt ie verhoogd, maar hij zal nog flink mogen groeien.


Er werd me gevraagd hoeveel blokken ik al af had. Nou die ziet er zo uit. Zelf vind ik het nog niet zo'n grote stapel, maar wat goed is komt langzaam (= uitspraak van DH). Hij is groeiende dus, dat komt wel goed. Dat breien is zo'n leuk werk voor de TV als mijn ogen wat vermoeider raken.

Eigenlijk kan ik al beginnen met het in elkaar zetten van de deken, ik heb zo'n blok of 10 al gemaakt. Maar ik vind die stapel zo leuk om te zien. En in ben bang dat ik niet meer zo goed opschiet als ik al begin aan het in elkaar zetten. Dat is me eerder overkomen.

Uiteindelijk wil ik er een deken van maken, dus ik kan nog even vooruit. Deze winter zullen we er nog geen gebruik van kunnen maken, maar ooit komt ie af. Misschien voor de winter van 2012-2013...
.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk gezicht zo''n stapel blokken. Het motiveert vast om er mee door te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zo'n stapel is echt leuk. Het staat zo gezellig. Het mooiste is om het ergens op een plek in je huiskamer te leggen waar iedereen ze even kan bekijken en bewonderen.
  Want elk blok is een kunstwerkje apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel werk Birgitte! En wat kun je blij worden he van zo'n stapel vierkantjes!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker doorbreien! Hoe kouder het wordt hoe snellr je breit :)). knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig.., gisteren heb ik ook maar eens een stapel gemaakt van m'n blokken. Er zitten er al een paar aan elkaar, maar die heb ik maar in vorm opgevouwen. Ik heb er nu 26 af en er staan er nog 4 op de pennen.
  Het is prachtig op ze op een stapel te hebben liggen!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.