Pagina's

vrijdag 19 augustus 2011

Het hangertje

Daar hangt weer een breiblokje aan. Deze keer het koffieboontjesmotiefje. Het ziet iedere keer schattig uit. Ik geniet er zelf ook van.


Close-upje om te zien hoe het patroontje er uit ziet. Verschillende foto's van de close-up mislukten. Het toestel stelt juist scherp op de dingen die ik niet scherp wil. Zoals het hangertje of de knijper of de achtergrond. Maar het is toch gelukt. Kijk maar.


Het patroontje had ik gezien bij Peetje, maar het is al een erg oud patroon. Dus je zult het op meerdere sties tegenkomen. Google maar eens wat in de rondte.

9 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een heel leuk motiefje. Wat een schattige knijpers heb je. Knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het koffieboontje blijft echt een leuk patroontje!
  Wat een donkere lucht in je vorige blogje. Indrukwekkend en best eng!
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb dezelfde knijpertjes! zijn we nu knijpersisters? leuk patroontje trouwens:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het koffieboontje is mooi..! Dat herinnert me eraan dat ik die ook nog wel even kan maken.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk patroontje is dit. Hoeveel blokken heb je nu al?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het koffieboontje blijft een leuk patroontje. Het is het enige patroontje dat ik in sokken kan breien (ben geen goeie breister). Die donkere luchten van je berichtje van gisteren, hebben hier ook gehangen en dan die regen..... de hibiscus is alle bloemen kwijt, jammer.
  groetjes en tot ziens,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij toeval op jouw blogje gekomen, wat leuk er wordt (weer) gebreid aan een meebreideken, heb indertijd die van de Yahoo-groep gemaakt, maar hij staat er inmiddels niet meer op, hij ligt inmiddels op ons bed en staat op mijn site, het was zo leuk om te doen, iedere keer een klein lapje...!!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.