Pagina's

dinsdag 23 augustus 2011

The day after...

vannacht zou alles overgezet en veranderd zijn. Kijken of het ook goed gegaan is. Daarom zet ik dit riedeltje al vast klaar.

En of het nou logger, logspot of welog is. Geen idee. Het zou heel goed kunnen dat ik ooit een proeflog aangemaakt he. Alles he ik in ieder geval in zekerheid geracht. En ik kijk vandaag (23/08 dus) wel of het veranderd is. Eerlijk gezegd he ik ook geen zin om daar over na te denken. De laatste dagen van mijn vakantie zijn aangeroken en ik wil nog het een en ander doen voor ik weer moet werken.

Groetjes en tot ....
.

7 opmerkingen:

 1. Overzetten is heel veel werk. Het is web-log die overgaat, dus misschien geldt het niet voor jou. Mijn web-log is in ieder geval nog niet over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was vanmorgen toch een beetje nieuwsgierig. ik vraag me af ik de weblogs in mijn list moet veranderen als ze worden overgezet klopt de link wellicht niet meer.

  merk het vanzelf wel, je blog ziet er al vanouds uit bietje. nog bedankt voor je mail over de lapjes. ik ga er nog even over nadenken. Quilten lijkt me heel leuk. maar misschien dat hier in de buurt eens ga kijken voor een workshop of zo. om de smaak te pakken te krijgen.

  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De webloggers gaan over, dus ik denk dat jouw blog hetzelfde blijft. Wij zijn trouwens nog niet verhuisd. We wachten in spanning.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gezellig dat je er weer bent en geniet van je laatste vakantiedagen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt allemaal nog hetzelfde....., gelukkig! ;))
  We zullen zien.
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien hoef je je niet druk te maken en kun je nog genieten van je restje vakantie. knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee he ik hoop het niet ik zou niet weten hoe ik dat weer moest doen bij jou is het gelukt zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.