Pagina's

donderdag 18 augustus 2011

Onweer

Vandaag was het weer heerlijk zomer weer. Maar rond 6 uur vandaag werd het toch ineens donker!!! Dat zag er niet goed uit. Omdat het de hele dag zo'n mooi weer was, waren we veel buiten (zonder radio).

Vorig jaar en een paar maanden geleden hadden we zo'n verschrikkelijk onweer met windstoten dat de plantenpotten en zo letterlijk door de lucht vlogen. En ook nu ging het flink waaien. Dus ik ging snel in de weer om een aantal minder zware zaken naar de gevel van het huis te brengen. Toen DH uit de douche kwam, hielp hij me nog even mee.

De wind ging al snel flink te keer. En kijk eens hoe de lucht er uit zag!!!


Hier gebeurde gelukkig niets ernstigs. Maar pukkelpop, hier hemelsbreed echt niet zo ver vandaan zijn twee drie vijf doden en 71 gewonden gevallen door een tent die instortte. En terwijl ik het nu schrijf (kwart voor negen 's avonds) bliksemt het nog altijd. En rommelt het ook nog altijd. Het onweer is nog niet weg. Maar het gevaar is gelukkig geweken. Ik was nooit bang voor onweer, maar na vorig jaar zit de schrik er goed in.

PS: volgens mij zijn jullie allemaal ijsliefhebbers, want ik kreeg me toch een reacties op het verhaal van vanmorgen.
.

5 opmerkingen:

 1. zo jammer van pukkelpop, het lijkt een nachtmerrie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lucht op de foto..., bij jullie gelukkig niks gebeurd.
  Ik woon in het westen; we hadden wel wat gerommel in de lucht en later ook regen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Behoorlijk eng zo'n zware bui. Hier was niets aan de hand. Gelukkig dat bij jullie ook alles heel is gebleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een lucht je zou er bang voor worden. Erg hé van Pukkelpop.
  Hier in het noorden hebben we niets van dit weer gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een lucht! amai, je zou voor minder bang worden.. gelukkig bleef alles ok bij jullie! hier ook trouwens, wat regen, wat gedonder maar niets ernstigs, ik woon in het westen van België.. pukkelpop is wat anders.. hoop dat zoon vlug thuis is..

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.