Pagina's

woensdag 24 augustus 2011

Tomaten

Jullie weten wel dat ik wat experimenteer met een postzegel-moestuintje. En ook links en rechts wat in potten gepoot en gezaaid heb. Wij zijn echte tomaten-eters en nou dacht ik dat het dus reuze-leuk zou zijn om tomaten uit eigen tuin te eten. En budgetvriendelijk natuurlijk. Dus zaaide ik wat tomatenplantjes. En die kwamen ook uit, maar bleven redelijk klein. Wat wil je ook, want ik 'vergat' iedere keer om ze te verpoten in een grotere bak of in de volle grond.


Vorige week heb ik ze dan toch in een groter pot gezet. Gezellig bij elkaar (of de plantjes daar wat om geven). En dit weekend zag ik zo waar tomaatjes tussen het groen. Je moet goed kijken, want het zijn ieniemienie bolletjes en hebben nog de perfecte schutkleur tussen al die groene bladeren. Maar ze hangen er.

Sorry het fototoestel stelde zelf scherp op de pot en de aarde erin.
Ze zag mijn tomaatjes blijkbaar niet door de schutkleur....

Misschien dat het toch nog wat wordt met mijn droom om eigen kweek tomaten te eten.
.

5 opmerkingen:

  1. De tomaten zijn te zien. Nu nog lekker groeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ....oogsten en dan een groot feest om ze op te krijgen, de hele buurt kan mee eten:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, maar ik zie de tomaatjes wel hoor... Ja, het is echt leuk om zo bezig te zijn. Het zien van het groeiproces is al zo prachtig. En als je er dan ook nog t.z.t. van kan smullen..., dan is het helemaal toppie!

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.