Pagina's

woensdag 10 augustus 2011

Lang geleden

Het is lang geleden dat ik geblogd heb. Er is zo maar een week voorbij gegaan, zonder dat ik er erg in heb. Mijn vakantie is al over de helft !!!
Intussen heb ik niet stil gezeten, dat nou weer niet. Kijk maar. Blok 7 van Fin de Siècle is af. Ik moet hem nog strijken, maar ik ben er blij mee.
Het borduurwerk moest deze keer achteraf gedaan worden, omdat het stukje stof zo klein was. Eerlijk gezegd vond ik dat niet zo prettig. Ik borduur liever van te voren. Goed dan weten we dat ook weer.Blok 8 ligt ook al weer te wachten. En blok 2 nog steeds. Beiden wil ik in mijn vakantie afmaken, dan lig ik weer goed op schema. Groetjes en een fijne dag.
.

9 opmerkingen:

 1. Blok is mooi geworden, complimenten! op naar het volgende blok. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel érg mooi hoor, dit blok met borduurwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je blok is heel mooi geworden. Groetjes en jij ook een fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt het toch een leuke quilt. Uit hoeveel blokken bestaat hij eigenlijk?
  Ik had je al gemist en vanmorgen op de bee waren we al aan het gekken dat Bietje en Rietje (vilt) samen op vakantie waren LOL.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik las iets over ramenijs in mijn bloglist. . Alleen er was geen ijs op je blog. wel een prachtig mooi blok dat weer af is. Blok 2 hoop ik dat die de volgende keer wel in éen keer goed gaat. Maar ze worden prachtig mooi.

  Grtjs en een fijne dag - petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi blok en het borduurtje geeft het echt iets extra's!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je block is prachtig geworden Brigitte!Leuke manier van showen,handig!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.