Pagina's

maandag 7 november 2011

Give-away

De Quilthoeve heeft een leuke give-away; een heuse quiltagenda. Kijk maar even hier. Maar niet allemaal meedoen, dat vermindert mijn kansen.Fijne maandag, hier is het stilte voor de storm. Deze week is toetsweek en dat betekent dus ontzettend veel nakijkwerk voor mij. Dus als jullie me missen, ben ik hard aan het werk.

6 opmerkingen:

 1. Leuke agenda,maar ik doe niet mee hoor, vind het voor mezelf geen reden om dan volger en ineens te gaan reageren alleen voor de agenda, terwijl ik verder niets met de blog heb. Dan voelt het zo hebberig ;-)
  ik ga wel voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met al het nakijken. Ik maak je kansen niet minder hoor, ik doe niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe niet mee met de give-away, dus nog meer kans voor jou.
  Succes met het nakijk-werk.

  groetjes Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer voor jou.....ik wil 'm ook graag winnen en heb een berichtje geplaatst. ManLief was het weekend vrij en daardoor heb ik niet "echt" achter de computer gezeten maar ik ga aan je vraag voldoen. Even geduld, even voor je uitwerken....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heeeeeeeeeeeee, ik doe ook niet meeeeeeeeee! veel succes me je toesenweeknakijkwerk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes met het nakijkwerk, enne, doe ook niet mee,dus wie weet...


  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.