Pagina's

zaterdag 29 oktober 2011

Angels

Twee engeltjes heb ik tot nu toe gemaakt. En kijk eens wat een schatjes het geworden zijn.
De kerstengel. Grappig eigenlijk. Blauw is geen typische kerstkleur. En toch heeft dit (voor mij) op een of andere manier een kerst-uitstraling. Dat is niet alleen vanwege het kerstboompje. Maar daarnaast is dit ook zo'n ding wat je het jaar rond in je kamer zou kunnen hangen, juist omdat het niet de typische kerstkleuren heeft. Goed gekozen Ellie.
De tuin-engel. Hier heb ik wat gewijzigd in de stofjes. Oorspronkelijk zou er een behoorlijk felrode streep rechts van de engel moeten komen. Het was hetzelfde stof als de bies die er straks aan komt, maar die was zo nadrukkelijk aanwezig, dat ik dat niet wilde. Dat zou té zeer de aandacht naar zich toe trekken. Dus grabbelde ik in mijn voorraadje. En uiteindelijk heb ik de geel met witte stip genomen. Die komt van de portomonee van Bronwyn (die ik pas gewonnen had). Daar pak ik wel een andere stof voor. Voor mij is dit een betere kleurverdeling. Redelijk zoet, maar daardoor erg voorjaarsachtig. Eigenlijk zijn mijn kleuren wat steviger, maar ook dit vind ik echt mooi.


.

7 opmerkingen:

 1. Ziet er hartstikke mooi uit.
  Ennuh die lapjes van mij dat is een project. Daar is iemand mee begonnen en je weet wel wordt overgenomen. `t is de bedoeling om elke dag een lapje te knippen en te posten na een jaar een quilt van te maken. Ik vond elke dag een lapje posten een beetje veel en doe het per week. Tot nu denk ik dat ik er gewoon een lapjes deken van ga maken. Fijn week-end gr. Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn beide erg mooi geworden. Leuk om van een heleboel engeltjes een quilt te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het erg leuk die combi met stitchery en patchwork... ik geloof dat ik er ook voor ga vallen!
  Er is iets vreemds aan de hand met jouw berichtjes. Zo zag ik de kop "angels" van de week al verschijnen op m'n bloglijst, maar toen ik ging kijken vond ik een ander berichtje op je blog. Idem dito met "kerstballen"... Rararara?

  Groetjes, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn erg leuk geworden. Mooie combinatie van kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze in het echhie gezien en ze zijn ontzettend lief. Ben benieuwd naar de volgende.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg goed,heb je hard gewerkt,groetejs irena

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I like angel designs, especially in embroidery.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.