Pagina's

zondag 2 oktober 2011

Geluk & Pech

liggen vaak dicht bij elkaar.


Donderdag ging ik 's morgens gewoon naar mijn werk. DH staat zo ongeveer op als ik vertrek. Dus meestal maak ik hem wakker en vertrek dan.
's Middags kom ik thuis en zijn auto staat er al, vreemd, want hij is altijd een stuk later thuis. Zou hij ziek zijn? Zo klonk het vanmorgen niet. Dan blijkt dat hij 's morgens van de trap is gevallen, bijna de bovenste trede. Onze trap heeft een bocht, en ook die nam hij prolbeemloos, want hij ging helemaal naar beneden.Hij heeft nog geprobeerd om mij te bellen. Maar omdat ik les geef staat mijn telefoon meestal uit. Dus probeerde hij maar mijn ouders te bereiken. En die hebben alles keurig voor hem geregeld. Pap ging met hem naar de huisarts. Gelukkig niets gebroken, alleen stevig gekneusd. Mam zorgde voor krukken, zodat hij zich voort kon bewegen. Al met al viel het gelukkig wel mee.

De dag erna was het 30 september, onze trouwdag. We waren dit jaar 7 jaar getrouwd. De zeven magere jaren zijn voorbij (volgens mijn moeder) de 7 vette jaren starten. Dat beloofd wat voor mijn lijn. Zeven jaar geleden was het ook goed weer, een van die mooie nazomerdagen.

Daarna gingen we op huwelijksreis naar Kopenhagen. Een aanrader hoor. Zowel de stad als de omgeving. We namen een meerdaagse rittenkaart voor het openbaar vervoer en zagen veel.

Zoals het Vikingskipet in Roskilde. Dit museum is een super-aanrader. Zeker als je kinderen meeneemt. Een museum over de vikingen. In de baai voor Roskilde zijn ooit een aantal vikingschepen gevonden. Deze zijn in het museum 'opgebouwd'. Deze op de foto is er een van.

Deze foto is van binnen naar buiten genomen in het museum. Wat zou ik graag een huisje daar aan de baai hebben. Die lagen zo mooi. Maar waren vast ook wel prijzig.
PS: ze mogen de ramen wel eens wassen.

En net als thuis zijn de luchten in Denemarken geweldig mooi. Kijk maar eens op deze foto. Die is genomen in Helsingor. Het punt waar Zweden het dichtste bij is. Ik geloof 4 kilometer. Wat je ziet is overigens Zweden. Mij ging het vooral om de superwolk.

.

12 opmerkingen:

 1. Hoop dat hij snel opknapt! ja zo een val kan nare gevolgen hebben
  Nog gefeliciteerd met je 7 jarig jubileum
  Schitterend die foto´s
  Groetjes Joke en een fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie 7e trouwdag!
  Hopelijk knapt je maatje snel weer op; niet leuk om zo te vallen......
  Fijne zondag en geniet van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap met je DH. Hopenlijk knmapt hij snel op. En leuke foto's van Kopenhagen. Mooie stad in een heerlijk land. En nu nog even genieten van die mooie nazomer..... Misschien vandaag de laatste zondag van het jaar dat we lekker buiten kunnen zitten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap voor je DH. Ik ben in augustus eraf gegaan en o wat duurt het lang voor de blauwe plekken en kneuzingen verdwijnen. Verwen hem maar extra. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je DH heel veel beterschap. Hmmmm Denemarken ziet er ook mooi uit. Noorwegen hebben we al gehad (ook heel mooi). Denemarken is op ons vakantielijstje erbij geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. BETERSCHAP!!!
  GEFELICITEERD!
  HAVE A NICE WEEKEND XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beterschap en gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat en beterschap met je hubbie! Geniet van jullie uitje... knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd Birgitte en beterschap met DH. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum en beterschap voor je man

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag.
  Je man mag nog van geluk spreken. Een val van de trap kan veel slechter aflopen. Veel beterschap toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beterschap voor je man. En proficiat met jullie trouwdag! Op naar weer 7 mooie jaren.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.