Pagina's

maandag 17 oktober 2011

Meet Bob.

Bob is een warm manneke, ook al doet hij op het eerste gezicht erg koud aan. Zijn neus is getint, waarschijnlijk ook van de kou, maar misschien ook nog van wat anders....
Hij is normaal een gedistingeerde heer met een hoed en das. Waar vind je dat nog tegenwoordig. Maar voor de foto heeft hij de hoed toch afgezet. Hij verdraagt steken erg goed, ook die onder water. Is intussen al erg onmisbaar voor mij. Als ik op de bank zit te handwerken, ligt hij altijd in de buurt.


Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt? Willen jullie ook een foto van Bob zien? Uiteraard heb ik er een aantal foto's van Bob gemaakt. Kijk maar.Dit is Bob een patroontje van Ellie. Bob is een naaldenmapje van wolvilt. Zijn neus zit er eigenlijk verkeerd om tegenaan. Kwestie van het malletje verkeerd om houden. Maar dat geeft hem wel wat eigens. Met een drukknoopje kan hij open en dan zit er een extra stukje vilt voor naalden en spelden.


Op de achterkant heb ik in wit mijn naam en het jaartal gezet. Ik heb geprobeerd om er een foto van te maken, maar je zag niets van de stitching. Dus jammer, geen foto.Weet je wat nou het leuke is? Er zat genoeg vilt in het pakket om eventueel een vriendje voor Bob te maken, of misschien wel een vriendinnetje. Wordt vervolgd dus.
 .
Smile
10 opmerkingen:

 1. Met zo'n vriendje op de bank heb je niets meer nodig toch?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is Bob en nog leuker dat hij een nogal stekelige binnenkant hebt. Verwacht je niet als je hem zo ziet....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om hem altijd in je nabijheid te hebben. Maak maar gauw een vriendinnetje voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt een beetje droevig met zijn neusje omlaag! Maar wel lief hoor. knufz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerdje! Dit is echt ook iets als cadeautje voor een handwerkvriendin, zeker met al die feestdagen in het verschiet!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.