Pagina's

dinsdag 18 oktober 2011

De muts en Christmas Fun

Een tijdje geleden liet ik zien dat ik me verteld of misschien wel vertekend had bij de Christmas Fun. Het blok met de engeltjes was te kort, kijk maar.


Ik vroeg jullie tips voor hoe ik het op zou lossen. En zoals verwacht kreeg ik een aantal heel bruikbare tips. Ik koos er voor om de kerstslinger wat te verlengen en daar de kerstsok aan te hangen. En dit is het resultaat.De strook met vierkantjes zit er nog niet aan, want deze muts (ik bedoel mezelf), had zich WEER vermeten. Was het eerst te kort, nu is het te lang. Ik vraag me af hoe dat kan, maar het is echt te lang. Het zou 18,5 inch moeten zijn en dat is bij het potloodstreepje bovenaan. Dus halverwege de rechtse strik. 

 


Ik weet nog niet helemaal wat ik ga doen, uithalen? Het is zwart garen op witte stof, daar blijft vast het een en ander van achter. Of gewoon alleen het rechterstrikje uithalen en als de rand er tegenaan zit, misschien er iets bij stitchen zodat het wat lijkt. Ajuto, help, hilfe, hullup.
.

7 opmerkingen:

 1. Hi, ff reageren op je CF. Het ligt niet aan jou!!
  Ik zit met hetzelfde. . .
  Als tip kan ik je zeggen dat het misschien beter is om de blokjesrand die eronder komt er eerst aan te zetten. Je kunt dan goed het midden bepalen. Op de foto van het patroontje kun je het allemaal slecht zien. Succes!
  Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou haast gaan geloven dat het patroon niet helemaal goed is. Ik denk gewoon zo laten zitten en dan loopt je touwtje in het naadje door.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben het helemaal met anita eens: niet uithalen, het wordt er nooit mooier op:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou het zo laten

  zeer mooi gedaan, ziet er heel prachtig uit

  Mvg sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,

  Oh wat jammer dat het nu te lang is, geen idee hoe je je het mooiste kan oplossen, hoop dat iemand anders je kan helpen hiermee, want je hebt er al wel een leuk stuk opstaan zo !

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het te lang is, maar jou kennende kom je er wel uit.
  Het ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan alleen maar zeggen: Sterkte met het vinden van een oplossing. Zou je héééél graag helpen maar heb er jammer genoeg hélemaal geen verstand van :). knufzz..peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.