Pagina's

zaterdag 8 oktober 2011

En de winnaar is . . .

. . . ik, ik, ikke !!!!

Laatst had Bronwyn Hayes, jawel de enige echte van deze blog, een leuke give-away. Een portomonee-beugel mét patroon. Ik besloot een kansje te wagen. Want herinneren jullie nog dat ik van mijn moeder deze antieke beugel kreeg? Daar moet ook een nieuw stofje om, maar ik heb nog niet uitgevogeld hoe dat moet.

En ik had geluk. Ik was een van de gelukkige winnaars. Ik schreef mijn adres naar haar en vroeg of ik de gele versie mocht, dat is toch zo'n vrolijke kleur. En afgelopen dinsdag al viel dit op de deurmat.


Het pakje op zich is al een feestje, nietwaar. Speciaal inpakpapier met de zo kenmerkende tekeningen van haar. En als extra ook nog een schrijfblokje.  


Lief kaartje, met tekst uiteraard. Het is handgeschreven (???), maar wat een super handschrift. Ik zou dit graag als font op mijn computer opslaan. 


En dit kwam er uit. Weer een feestje. Links het patroon en de uitleg voor de portomonee. Je kunt het ook verlengen en er zo een brillenetui van aken. Rechts de stof en de knip. Je kunt het niet zien maar ook de tussenvulling en strijkvlieseline zit er in. Dit alles opgevrolijkt met de zo kenmerkende tekeningen. Wat een talent. Ik wilde dat ik zo kon tekenen.

Bronwyn hartelijk dank, merci beaucoup, Herzlichen Dank, thank you very much, grazias.
Deze winter ga ik het zeker eens maken. Leuk als klein tussendoor projectje.

.

10 opmerkingen:

 1. Wow...,dit is echt bijzonder Brigitte! Wat een geluksvogel ben jij. Ik kende Bronwyn helemaal nog niet, maar ben gauw eens gaan kijken. Nou, daar ben ik wel even zoet mee.
  Geniet van je spulletjes, enne... we gaan het natuurlijk allemaal zien t.z.t......, toch?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zeg, gefeliciteerd! Zeker leuk om eens iets anders te doen deze winter, alhoewel met dit weer zou ik er direct voor gaan zitten. Ben benieuwd hoe het gaat worden.
  Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, bofkont!!! prachtige prijs en inderdaad zó leuk als tussendoorprojectje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt boffen. Ik ben weg van haar stitcheries. Heel veel plezier met het maken. En naturlijk wel laten zien hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi allemaal! Daar kun je inderdaad de winter mee door! Genieten!!!!! knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat leuk gefeliciteerd en wat een leuke prijs heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Birgitte-
  Thanks for sending me the link to your Blog. I love seeing my parcel sitting on your table in Holland.
  I hope you enjoy making the purse.

  Cheers-
  Bronwyn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik lees het nu pas... Leuk zeg, gefeliciteerd met deze mooie prijs!

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.