Pagina's

maandag 25 oktober 2010

De laatste tijd heb ik 2 borduurwerkjes afgemaakt. Een Noëlleke en een herfsthart. Van de laatste liet ik jullie al een sneak peak zien.

Dit is het Noëlleke. Volgens mij een patroontje van Gazette94 of Solo.Brode. Ik ga er een vierkante hanger van maken voor de kerst. De achterkant wordt rood-wit geblokt. Eigenlijk net als de voorkant.

Dit is het herfsthart. De kleuren zijn niet echt goed op de foto, het hart heb ik in een hazelnootbruin geborduurd. Het is ontzettend groot geworden, bijna A4 formaat. Van te voren had ik het ingeschat op 15-20 cm. Maar toen ik het ging uittellen op de stof werd het flink groter. Ook hier moet nog een stofje achter. Misschien een bruin-wit geblokt stofje, maar daar heb ik niet de goede kleur van in huis. Nog even puzzelen. 
.

9 opmerkingen:

 1. Halllo Birgitte,

  Oh wat een mooie en leuke werkjes heb je gemaakt , ben benieuwd als er bij beide stof achter zit, hoe het dan gaat worden.

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi geborduurd, het hart is ook mooi geworden, ben benieuwd hoe je het gaat afwerken.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Brigitte! Wat zalhet er gezellig uitzien bij jullie met Kerst. Ze zijn echt héé'lmooi geworden. Lieve groet en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Brigitte, mooie borduurwerkjes, vooral het hart spreekt me erg aan. Greetz Lejo (In den Uylenbal)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. They are both so beautiful, well done!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie borduurwerkjes maak je toch. Om jaloers op te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat geven borduurwerkjes toch voldoening! Heel mooi geworden, het zal jullie kerst zeker opvrolijken. groetjes... Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Brigitte, kun jij me helpen aan de link met google translate voor op mijn blog. Ik krijg het niet voor elkaar. Graag je hulp of weet je iemand die me kan helpen. Alvast bedankt. groetjes... Peebee

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.